ALIMENTOS KETO MERCADONA

ALIMENTS KETO MERCADONA

PRODUCTES KETO A MERCADONA

Sardina en oli d'oliva Hacendado
Es tracta d´un producte processat però sa, ja que estan compostes del peix, oli d´oliva i sal. Per tant, és un producte recomanable per a qualsevol dieta, però també la cetogènica, ja que el seu contingut en hidrats de carboni és de només 0,7 grams per 100 grams de producte.
Oli d'oliva verge extra Hacendado
L'oli d'oliva verge extra de Hacendado és un aliment processat però, en aquest cas, és sa, pel seu alt contingut en els anomenats greixos bons. És, a més, ideal per a les persones que segueixen una dieta baixa en hidrats de carboni, ja que no en té directament.
Tonyina clara al natural Hacendado
La tonyina clara al natural és un processat sa, ja que conté tonyina clara, aigua i sal. Per tant, és un producte recomanable per a la dieta diària, però també bo per als que segueixen la dieta cetogènica, ja que el contingut en hidrats de carboni és molt baix: menys de 0,5 grams per cada 100 grams de producte.
Pernil de Trevélez Antonio Álvarez
El pernil de Trevélez d'Antonio Alvárez que es ven a Mercada és, com tot pernil, una carn processada, un aliment que l'OMS qualifica de cancerigen, per la qual cosa no és recomanable la seva inclusió a la dieta habitual, però tampoc és perillós prendre'l ocasionalment . Si se segueix una dieta baixa en hidrats de carboni o cetogènica, és un aliment idoni: el contingut en hidrats de carboni per 100 grams de producte és 0,8 grams. 
Llonganissa magre fresc sense tripa
La llonganissa fresca sense panxa de Germans Martínez és un embotit compost en un 80% de carn de porc, però que inclou diversos ingredients més, per la qual cosa es podria considerar un ultraprocessat. Encara que aquesta característica no ho fa gaire recomanable per a la dieta diària, la cosa canvia si se segueix la dieta cetogènica, ja que el contingut en hidrats de carboni és molt baix, en concret d'1 gram, 0.5 del qual correspon a sucres.
Oli de coco Nat Sanno verge extra
L'oli de coco Nat Sanno verge extra es pot consumir directament com a amaniment o utilitzar-se per enfornar, rostir o fregir. Encara que és un aliment molt recomanat al món fittness , es tracta d'un aliment processat i refinat, per la qual cosa tampoc no és recomanable el seu ús habitual. Això sí, el seu contingut en hidrats de carboni és 0 grams, per la qual cosa sí que és apte a la dieta cetogènica.
 
Allioli d'Hesendat
L'allioli és una salsa amb un contingut calòric elevat i l'envasat i no fet a casa, com aquest, és a més un aliment ultraprocessat. Però novament a efectes de contingut en hidrats de carboni és un aliment apte per a la dieta cetogènica, ja que té 1,4 grams per cada 100 de producte. 
Xoriço
Forma part dels superaliments espanyols . Us recomano el mazacote de 600g, Bona relació quantitat/preu i està ric. Té macros perfectes, 33% greix i 22% proteïna.
Ragut de gall dindi
Té 18% de proteïna i 6% de greix. Molt saborós.
Torreznos
Escorces de porc, Tenen tantíssimes proteïnes (fins a un 70%). A Mercadona només tenen greix de porc, amb un 56,3% de proteïna i un 46,1% de greix.
Mantega sense sal
Recordeu que la mantega és molt millor que la margarina.
 
Ous campers
A Mercadona teniu uns ous riquíssims, vénen en paquets de 6, són una mica més cars que els “normals” però hi ha força diferència de qualitat i sabor. Si voleu començar a comprar coses ecològiques, podeu començar pels ous!
Sardines
Les de cuinar, que surten més barates. Alternativament llaunes de sardines en oli d'oliva baixa en sal (caixes blaves claretes).

Tornar al bloc

Deixa un comentari

Tingueu en compte que els comentaris s'han d'aprovar abans que es publiquin.