CETOSIS Y AGUA

CETÒSI I AIGUA

La cetosi comença quan s'esgota el glucogen hepàtic i la quantitat de glucogen al fetge només proporciona suficient glucosa durant 12 a 16 hores. Per tant, quan limites els carbohidrats a 20 grams nets, no calen més de 24 hores per ingressar a la cetosi.

Què he de beure i quant?

L'aigua suprimeix la gana de manera natural i ajuda el cos a metabolitzar els greixos. Els estudis han demostrat que una disminució de la ingesta d'aigua farà que augmentin els dipòsits de greix, mentre que un augment de la ingesta d'aigua en realitat pot reduir els dipòsits de greix. La retenció d'aigua, un problema notori a Keto, es combat més bé bevent més aigua. Això permet que el cos alliberi laigua que prèviament havia estat retenint en cas de deshidratació. 

Laigua és un factor important en la pèrdua de pes i, sovint, se subestima. El teu progrés serà lent si no t'hidrates. La quantitat real que necessiteu dependrà de molts factors.

Estic orinant molt! Això és normal?

Sí. El pes de l'aigua que perd només és això: aigua. Fins i tot si beus molt, orinaràs més del que ingereixes. Això és completament normal durant el primer o segon dia de cetosi.

Tornar al bloc

Deixa un comentari

Tingueu en compte que els comentaris s'han d'aprovar abans que es publiquin.