¿Cómo funcionan las cetonas exógenas D-BHB de @realketones de tiendaketo?

Com funcionen les cetones exògenes D-BHB de @realketons de botiga?

Com funcionen les cetones exògenes

Quan consumeix cetones exògenes, els seus nivells de cetones a la sang augmentaran independentment de si es troba en un estat de cetosi nutricional. El més genial és que aquest augment en realitat ofereix molts dels beneficis de la cetosi real, inclosa la regulació de la gana, l'augment de l'energia, la funció cerebral, el rendiment esportiu, la reducció de l'estrès i fins i tot la pèrdua de pes.
No ens dóna llicència per menjar el que vulguem a temps complet o canviar a una dieta alta en carbohidrats permanent, però el que sí que fa és proporcionar un pont increïble i actuar com una eina de suport per a un estil de vida saludable sense haver de ser rígid tot el temps. el temps.
 

4 raons principals per les quals les cetones exògenes poden beneficiar-lo:

1. Repliquen la cetosi nutricional
L'objectiu principal de les cetones exògenes és replicar un estat de cetosi nutricional. Un malentès comú és que les cetones exògenes poden portar-te a un estat permanent de cetosi per si mateixes.
La realitat és que eleven temporalment els nivells de cetones al torrent sanguini, cosa que també, al seu torn, li brinda molts dels beneficis de la cetosi nutricional.
En augmentar les cetones del sistema, aquests suplements poden:
 • Supercàrrega la teva energia
 • Impulsar la claredat mental i lenfocament
 • Donar suport a la pèrdua de pes de diverses maneres.
 
2. T'ajuden a fer la transició a la cetosi
Les cetones exògenes ajuden absolutament a recolzar els símptomes de la grip cetogènica, encara que no afecten directament la cetosi nutricional.
Com hem discutit aquí, quan el seu cos s'adapta d'utilitzar principalment carbohidrats i glucogen com la seva principal font de combustible per emmagatzemar greix corporal i greix a la dieta, hi pot haver molts efectes secundaris inicials no desitjats. Això es coneix com la grip ceto i generalment inclou símptomes com:
 • Letargia
 • Baix rendiment físic
 • mals de cap
 • inflor
 • Irritabilitat i canvis d'humor
 • Boira del cervell
La raó principal és que el cos encara no s'ha tornat eficient per aprofitar la tristesa com una reserva de combustible eficient. L'altra raó és la deshidratació i la corresponent pèrdua d'electròlits.
La bona notícia és que aquests símptomes són temporals i la millor notícia és que podeu utilitzar cetones exògenes per ajudar a navegar aquesta fase inicial tèrbola daccés. A mesura que el seu cos aprèn a aprofitar les seves pròpies reserves de greix i el greix de la dieta com a combustible, ho pot fer amb cetones exògenes per facilitar la transició a la cetosi.
Wow, moltes preguntes sobre si això realment dificulta la transició a la cetosi nutricional, la realitat és que les cetones exògenes no estan permanentment al sistema i, per tant, no obstaculitzen la transició.
 
3. Poden ajudar-lo a tornar a la normalitat
La majoria de les persones no podran seguir una dieta estricta alta en greixos i baixa en carbohidrats tot el temps. Si heu fet això durant un període de temps raonable i heu experimentat el que és sortir del seu programa, sap que pot expulsar-li el darrere i potencialment prendre un temps per tornar a entrar en cetosi.
Les cetones exògenes absolutament tenen un paper aquí per ajudar. Perquè ajuden a augmentar la teva energia, promouen la funció cognitiva i redueixen els desitjos, complementant-se amb cetones exògenes durant el reingrés. Podeu ajudar a mitigar molts d'aquests símptomes.
L'advertència és que si ha estat seguint una dieta com aquesta durant un període de temps més llarg, és probable que pugui tornar a ingressar a la cetosi una mica més ràpid i amb una mica menys de mal de cap a la manera d'inici.
Tot i així, les cetones exògenes poden ajudar a mitigar els problemes que es poden presentar aquí.
 
4. Donen suport a la pèrdua de pes
Una de les raons per les quals les cetones exògenes tenen certa controvèrsia és que molts les promocionen falsament com un miracle de pèrdua de greix instantània. La veritat és que ajuden absolutament, però no és una solució de la nit al dia, encara que molts dels beneficis per sentir-se bé s'activen immediatament.
Hi ha una gran quantitat d'investigacions que recolzen indirectament el seu paper com a suport per a la pèrdua de greix i una nova i emocionant investigació mostra que en realitat poden ajudar directament amb la pèrdua de greix.
Les cetones exògenes ajuden a perdre pes de les maneres següents:
 • Donar suport a la regulació de la gana i reduir els desitjos
 • Aporten energia a nivell cel·lular que alhora ajuda a diversos processos del nostre organisme relacionats amb la pèrdua de pes com el metabolisme, les hormones, etc.
 • Recolza els seus processos metabòlics de pèrdua de greix
 

Com integrar amb èxit cetones exògenes

Les cetones exògenes i les dietes cetogèniques poden ajudar-lo a viure una vida més saludable, cremar greix i desenvolupar múscul. Tot i això, hi ha més factors a més d'estar només en un estat cetogènic.
Encara necessita mantenir un nivell d'activitat saludable idealment, mantenir la higiene del son, menjar aliments de qualitat, controlar l'estrès, optimitzar-ne la ingesta calòrica i mantenir proporcions adequades de macronutrients de carbohidrats, proteïnes i greixos.
Dit tot això, les cetones exògenes poden ser una eina fenomenal per recolzar el viatge.
Així és com recomanem fer-los servir: 
 • Consumiu 1 porció de cetones exògenes al matí per començar el dia amb energia
 • Si us trobeu en les primeres fases de la transició a la cetosi, considereu absolutament una segona porció per obtenir més energia, concentració i reducció de l'enveja a mitja tarda . Això també s'aplica a les persones que volen evitar el xoc de les 2 pm i tenir un subministrament abundant d'energia durant tot el dia.
 • Si esteu entrenant o participant en qualsevol tipus d'activitat física, podeu programar la vostra segona porció de cetones exògenes perquè coincideixi amb aquesta activitat com a reforç previ a l'entrenament . Considereu beure uns 30 minuts abans de la seva activitat.
 • També recomanem lús de cetones exògenes com un salvador en cas de trencament de vidre demergència. Això serà per a aquests moments en què et fan fora de la cetosi perquè la vida passa. Així que prengui un que serveixi com una eina situacional quan sigui necessari .
 Els passos per iniciar un viatge exitós:
Tornar al bloc

Deixa un comentari

Tingueu en compte que els comentaris s'han d'aprovar abans que es publiquin.