¿CÓMO SABER SI ESTÁS EN CETOSIS?

COM SABER SI ESTÀS EN CETÒSI?

És possible mesurar la cetosi , analitzant mostres d'orina, sang o alè.

Però també hi ha símptomes que ens permeten saber que estem en cetosi: boca seca, set, micció freqüent.

·Sequedat de boca i augment de set . A menys que beguis suficient aigua i obtinguis suficients electròlits com el sodi, és possible que sentis sequedat a la boca. Proveu una tassa de brou o dues al dia, més la quantitat d'aigua que necessiteu. També pots sentir un sabor metàl·lic a la boca.

·Augment de la micció: Un cos cetònic, l'acetoacetat, pot acabar a l'orina. Això fa possible la prova de cetosi amb tires d'orina.

També, almenys en començar, pot passar que vulguis anar al bany amb més freqüència. Aquesta pot ser la causa principal de l'augment de la set (a dalt).

·Alè cetònic: Això és degut a un cos cetònic anomenat acetona que s'escapa a través de la nostra respiració. Pot fer que l'alè d'una persona faci olor "afruitat" o similar al llevaesmalt d'ungles. Aquesta olor de vegades també pot provenir de la suor, quan es fa exercici. Sovint és temporal.

Hi ha altres senyals que també ens indiquen que estem en cetosi:

·Fam reduïda: Moltes persones experimenten una reducció marcada de la fam amb una dieta cetogènica.
De fet, moltes persones se senten bé quan mengen només una o dues vegades al dia i poden acabar automàticament fent una forma de dejuni intermitent. Això estalvia temps i diners, alhora que accelera la pèrdua de pes.

·Augment d'energia: Després d'uns dies de cansament (la “grip cetogènica”) moltes persones experimenten un augment clar dels nivells d'energia. Això també es pot experimentar com un pensament clar, una manca de "boira mental" o fins i tot una sensació d'eufòria.

I tu, les has tingut?

Tornar al bloc

1 comentari

Me gustaría ser aceptada en este grupo porque me parece que hay mucha información muy interesantes y la tienda para tener a mano muchos producto, y al estar empezando … Gracias!

Dolores Causi Naves

Deixa un comentari

Tingueu en compte que els comentaris s'han d'aprovar abans que es publiquin.