¿CÓMO SÉ QUE ESTOY EN CETOSIS?

COM SÉ QUE ESTIC EN CETÒSI?

Entrar a cetosi pot tenir símptomes físics, encara que no sempre. Alguns dels símptomes comuns que les persones experimenten en començar una dieta cetogènica són:

Alè cetònic

L'alè cetònic, també conegut afectuosament com a "alè de metall" o "alè ceto", és per la presència de cetones al teu cos. Tindràs un sabor metàl·lic i tindràs una lleu essència d'amoníac. També pots notar un canvi en l'olor de la suor.

Canvis a l'orina

La cetosi no només canvia el teu alè sinó també la teva orina; pots començar a desenvolupar una consistència vaporosa i olorar diferent, com més potent.

Augment de set / sequedat de boca

Com que perdràs aigua i electròlits, és possible que experimentis un major nivell de set i/o símptomes de boca seca. Estigues hidratada i revisa les pautes d'electròlits.

Grip cetogènica

Fatiga, mals de cap i/o dificultat per concentrar-se. Els remeis per a la grip cetogènica s'analitzen a continuació.

Problemes digestius

Els problemes digestius més comuns en començar una dieta cetogènica són el restrenyiment i la diarrea. Aquests són temporals ja que el teu cos s'adapta a la ingesta de greixos més gran.

Canvis a la menstruació

Comunament referit en aquest subreddit com a "setmana del tauró", el cicle menstrual pot veure's molt afectat per la dieta cetogènica. Molts troben que la dieta keto desencadena períodes primerencs, fins i tot si estàs prenent un mètode anticonceptiu hormonal o si tens un DIU. És possible que continuïs experimentant irregularitats durant els primers tres o quatre cicles, però per a la majoria això serà temporal. 

Són necessàries les proves de cetosi?

No.

Es recomanen les proves de cetosi?

No.

A menys que tinguis una raó específica per apuntar a un cert nivell de cetones, com ara cetosi mèdica o terapèutica, no es recomanen les proves, ja que sovint poden servir com una distracció del que és important.

Persegueix els resultats, no les cetones.

Tornar al bloc

Deixa un comentari

Tingueu en compte que els comentaris s'han d'aprovar abans que es publiquin.