Toda la información sobre las cetonas exógenas para adelgazar

Tota la informació sobre les cetones exògenes per aprimar-se

Les cetones exògenes són un suplement dietètic que s'utilitza per augmentar els nivells de cetones a la sang i, per tant, imitar els efectes de la cetosi, que és un estat en què el cos crema greixos en lloc de carbohidrats com a font de energia . Alguns dels beneficis potencials de prendre cetones exògenes inclouen:

 1. Pèrdua de pes: En imitar l'estat de cetosi, les cetones exògenes cremen greix i reduir la gana, cosa que pot conduir a la pèrdua de pes.

 2. Millora del rendiment esportiu: Alguns estudis suggereixen que les cetones exògenes poden millorar el rendiment físic i endarrerir la fatiga durant lexercici.

 3. Millora de la funció cognitiva: Les cetones exògenes milloren la funció cognitiva en persones amb trastorns neurològics com la malaltia d'Alzheimer o l'epilèpsia.

 4. Reducció de la inflamació: Les cetones exògenes redueixen la inflamació al cos, la qual cosa pot tenir beneficis per a la salut en general.

Com prendre cetones exògenes per aprimar-se:

 1. Combina les cetones exògenes amb una dieta cetogènica: Una dieta cetogènica és una dieta baixa en carbohidrats i alta en greixos saludables que pot ajudar a augmentar la producció de cetones endògenes. En combinar les cetones exògenes amb una dieta cetogènica adequada, pots maximitzar la producció de cetones i millorar l'eficàcia dels beneficis de la cetosi, entre els quals incrementar la pèrdua de pes

 2. Presa cetones exògenes en dejú: Prendre cetones exògenes en dejú pot ajudar a augmentar la producció de cetones endògenes i millorar l'eficàcia de les cetones exògenes per a la pèrdua de pes. A més, prendre cetones exògenes en dejú també pot ajudar a controlar la gana i reduir els desitjos.

 3. Pren cetones exògenes abans de l'exercici: Prendre cetones exògenes proporcionar una font addicional d'energia per als músculs durant l'exercici, ja que utilitza el teu greix com a font d'energia. A més, l'exercici també ajuda a augmentar la producció de cetones endògenes, cosa que millora l'eficàcia de les cetones exògenes.

 4. Comença amb una dosi baixa: Si ets nou a la presa de cetones exògenes, és important començar amb una dosi baixa i augmentar gradualment la quantitat.

 5. Consulta amb un professional de la salut: Abans de començar a prendre cetones exògenes per aprimar-se, és important que parlis amb un professional de la salut per assegurar-te que són segures i apropiades per a la teva situació individual.

Diferència entre les sals de cetones, habituals al mercat i les cetones B-DHB (les nostres):

Les cetones exògenes estan disponibles en dues formes principals: les sals de cetones i la cetones D-BHB. La principal diferència entre elles rau en la forma en què es presenten al cos i en com es metabolitzen.

Les sals de cetones estan compostes per una cetones D-BHB (beta-hidroxibutirat) unida a un mineral com el sodi, el calci o el magnesi. Les sals de cetones són més solubles en aigua que les cetones D-BHB, cosa que les fa més fàcils de barrejar amb begudes. Quan s'ingereixen, les sals de cetones es dissocien en els seus components individuals, alliberant les cetones D-BHB i el mineral corresponent. Com que els minerals poden tenir efectes secundaris en grans quantitats, és important anar amb compte en prendre sals de cetones.

La cetones D-BHB, per altra banda, és una forma pura de cetones exògenes i no està unida a cap mineral. Quan es consumeix, es converteix en energia a través de l'oxidació mitocondrial i és utilitzada directament pel cos com a combustible. La cetones D-BHB és més estable que les sals de cetones i s'ha demostrat que produeix nivells més alts de cetones a la sang que les sals de cetones.

En resum, la principal diferència entre les sals de cetones i la cetones D-BHB és que les sals de cetones estan unides a minerals i es dissocien en els seus components individuals quan es consumeixen, mentre que la cetones D-BHB és una forma pura de cetones exògenes que s'utilitza directament com a combustible pel cos.

Recorda que la pèrdua de pes sostenible requereix un enfocament integral que inclou una dieta saludable, exercici regular i prou descans i son. Les cetones exògenes són útils per millorar els resultats i obtenir-los més ràpid , però no han de ser l'única eina que utilitzis.

Tornar al bloc

Deixa un comentari

Tingueu en compte que els comentaris s'han d'aprovar abans que es publiquin.