DIETA CETOGÉNICA Y DEPORTE

DIETA CETOGÈNICA I ESPORT

La dieta cetogènica, baixa en carbohidrats, és una opció molt bona per als esportistes.

Com sabeu, el nostre cos obté l'energia de dos macronutrients, els carbohidrats i els greixos. L'energia provinent dels carbohidrats és l'opció 1 per al nostre cos, ja que és la que s'obté amb més rapidesa. El carbohidrat es descompon en molècules de glucosa simples i passa ràpidament al torrent sanguini per ser usades en períodes de despesa física.

La dieta keto, es tracta d'una dieta on reduïm el consum de carbohidrats (sucre, farines, llegums i algunes fruites) amb la finalitat que el nostre cos prengui el nostre greix (teixit adipós), com a forma d'energia alternativa.

D'aquesta manera, comencen a reduir-se els dipòsits de teixit adipós, i com a conseqüència, s'aconsegueix una remodelació corporal, cosa que comunament es coneix com a “cos musculat”.

Rendiment físic: L'energia aportada pels greixos afecta favorablement la musculatura corporal, ja que el múscul pot treballar més temps abans d'arribar al llindar anaeròbic (fase de fatiga muscular).

El rendiment muscular de l'esportista es veu enriquit per l'energia obtinguda dels nostres greixos, ja que permet continuar el desenvolupament muscular i disminuir la relació greix/múscul.

Si ets esportista, recorda consultar sempre un professional abans de fer algun canvi a la teva alimentació.

Tornar al bloc

Deixa un comentari

Tingueu en compte que els comentaris s'han d'aprovar abans que es publiquin.