FOCACCIA KETO

FOCACCIA KETO

Avui et portem una recepta deliciosa de foccaccia keto.

La foccaccia keto és un bon comodí per a un sopar informal, pots emplenar-la de pernilet, o decorar-la amb el que més et vingui de gust. També és perfecte com pa keto per dipejar! A la botiga ens agrada tal com està a la recepta, més avall.

focaccia keto

INGREDIENTS

  • 200 gr. mozzarella ratllada
  • 30 gr. formatge crema
  • 1 cullerada llevat en pols
  • 1 ou gran
  • 170 gr. farina d'ametlla

COBERTURA

  • Picada de fulles aromàtiques al gust ( jo poso fils de romaní)
  • 1 pessic de sal de l'himàlaia
  • Doll d'oli AOVE

ELABORACIÓ

  • Preescalfeu el forn a 180º
  • Motlle de 21 cm aprox folrat amb paper per enfornar
  • En un recipient apte per a microones, barreja el formatge crema, la mozzarella, en intervals de 30 segons, fins que quedi integrat (1 min, aprox)
  • Afegeix-hi la farina d'ametlles, llevat en pols i l'ou. Barreja bé fins que quedi uniforme
  • Escampa la barreja al motlle i fes foradets a la massa amb el rovell dels teus dits.
  • Decora amb les herbes, la sal de l'himàlaia i l'AOVE. Això farà que notis explosions de sabor en menjar. Deliciós!

  • Forneja durant 15 min a potència mitjana o fins que vegis que la superfície ja està dauradeta.

  • Deixa refredar i talla en quadradets.

    GAUDEIX!

Troba més receptes al nostre keto bloc , com la recepta dels panets keto o les patates fregides amb només 3 ingredients .

Tornar al bloc

Deixa un comentari

Tingueu en compte que els comentaris s'han d'aprovar abans que es publiquin.