LAS PRINCIPALES RAZONES PORLAS QUE LA DIETA KETO HA DEJADO DE FUNCIONAR PARA TI

LES PRINCIPALS RAONS PORLES QUE LA DIETA KETO HA DEIXAT DE FUNCIONAR PER A TU

Aquest és un article per a tots els que han topat contra un mur amb la dieta Keto.
Per als qui no han obtingut el resultat esperat amb aquest tipus dalimentació.
Per als qui fan aquest tipus de comentaris:
"He estat fent keto durant 3 setmanes i vaig perdre 2 kg a la primera setmana, però ara no he perdut res / he engreixat 400 grams"
O també:
“He estat fent Keto durant un any i vaig perdre 20 kg els primers 6 mesos. Des de llavors el meu pes ha estat el mateix, amb els mateixos 1-3 kg pujant i baixant”.
 
Segurament t'has preguntat:
Keto m'ha deixat de funcionar?
Keto és sostenible a llarg termini?
Per què Keto no funciona per a mi?
Per què no estic perdent quilos com tots els altres?
La resposta no és fàcil, i simplement diré...depèn.
No hi ha cap raó per la qual la dieta Keto no funciona.
Hi ha tants factors que influeixen en la nostra salut en general, i quan esperem miracles simplement reduint els carbohidrats, les nostres expectatives poden no estar alineades amb la realitat.
Ho he dit abans i ho continuaré dient: Keto no és una dieta per baixar de pes.
Reduir els carbohidrats i concentrar-se en aliments frescos i integrals mentre repara la seva salut intestinal és la manera com tots hauríem de menjar, ja sigui que tinguem pes a perdre o no.
A continuació, farem una llista de les possibles raons per les quals Keto no t'ha funcionat.
Seria interessant que reflexions o fins i tot pensis a provar aquests canvis.
Cada vegada que comencis a preguntar-te si no està funcionant per a tu, revisa aquesta llista i prova alguna cosa nova.
Si et rendeixes i tornes a la teva antiga forma de menjar, tindràs els mateixos problemes que estàs intentant escapar.
No existeix tal cosa com "acabar la dieta cetogènica i tornar a menjar de manera normal', si el normal fossin els aliments processats amb alt contingut de carbohidrats. Tornaràs als teus antics problemes de salut".
Vegem llavors algunes de les raons que hi poden influir.

PROVA AQUESTES COSES ABANS DE DEIXAR KETO


Les calories continuen sent importants, així que redueix-les.
Talla una mica de formatge, una mica d'oli, una mica de greix al teu bistec. Pot ser fàcil menjar calories a l'excés quan es mantenen baixos els carbohidrats. Si no tens tant de pes que perdre, llavors podria passar que necessitis menys calories que les que consumeixes. Consulta les calculadores i explica les teves "macros" .

No tots tenim la mateixa talla

Els plans de menjars i les receptes són un bon començament, però hi ha 7 mil milions de persones en aquest planeta i els nostres cossos són força únics.
Responem de manera diferent a diferents aliments, patrons d'alimentació i quantitats, per tant cap pla d'alimentació funcionarà per a tothom.
Es tracta d'aprendre i adaptar-se, per la qual cosa si utilitzeu un pla d'alimentació establert, recordeu ajustar-lo al vostre cos i forma de vida.

No sempre necessites aprimar-se

De vegades, les nostres expectatives no estan alineades amb la realitat.
Solem pesar 60 kg quan tenim 17 anys, però és possible que ja no tinguis 17 anys.
El teu cos necessita més greix, i, per tant, produeix més greix a mesura que envelleix, i això augmenta el rang natural de pes saludable. Així que concentra't en la recomposició del cos, pren les teves pròpies mides.

Estàs perdent centímetres

Pren les diferents mides del teu cos (bust, cintura, malucs, bíceps, cuixes, etc.) i concentra't a canviar la forma del cos. Sovint baixem més en volum que en quilos.

El teu intestí està guarint

Això és molt important. No només fem la dieta per baixar de pes.
Si has estat fent una dieta "normal" plena de grans processats i sucres durant tota la teva vida, el teu cos s'ha de "guarir" abans de començar a eliminar l'excés de greix.
Si estàs eliminant els aliments inflamatoris, el teu cos continuarà guarint i això és molt més important que perdre 5 kg abans de l'estiu.

Estàs menjant aliments inflamatoris

Els aliments inflamatoris són diferents per a tots, però n'hi ha que sens dubte no són bons per a nosaltres: el sucre, el blat, l'alcohol i per a moltes persones els lactis.
La llista daliments inflamatoris pot ser més extensa, segons el tipus de persona. Si no estàs segur/a, consulta un nutricionista i fes una prova d'al·lèrgies o intoleràncies alimentàries.
La inflamació és enemiga de la salut intestinal i el teu cos tindrà dificultats per guarir si continues menjant certs aliments inflamatoris.

Estrès, somni i hormones

Dormir un mínim d'hores és fonamental. Sinó dorms bé i estàs sota estrès la major part del temps, el teu cos se sent constantment "en alerta". La nostra dieta i el descans influeixen en tot.

Menjar amb massa freqüència

Molts dels aliments permesos són molt densos en calories i es poden acumular molt ràpidament.
Menjar massa sovint també pot ser esgotador per al teu sistema digestiu, i moltes persones estan collint els beneficis del dejuni en les seves diferents formes.
Hi ha persones que mengen 3 àpats complets al dia i després piquen aliments hipercalòrics entre hores. Informa't sobre el dejuni intermitent.

 

 

 

Tornar al bloc

Deixa un comentari

Tingueu en compte que els comentaris s'han d'aprovar abans que es publiquin.