(Versió Camil·la Kost)
INGREDIENTS
(6 porcions)
⅓ tassa de llet d'ametlles
25 g de
eritritol
2 ous
50 g de nabius
½ cullerada de pols per coure
1 rajolí d'essència de vainilla
1 pessic de sal
.
PREPARACIÓ
1. Preescalfar el forn a 180°C

.
2. En un bol gran, combina tots els ingredients secs:
farina d'ametlles ,
eritritol, pols per coure i sal.
3. Afegeix-hi la llet d'ametlles, els ous i un rajolí d'essència de vainilla. Revuelve
fins a formar una pasta. Després afegeix els nabius i barreja suaument.
4. Greixatge amb mantega
un motlle per a muffins o col·loca motlles de paper en una safata. Omple ⅔ dels pouets del motlle amb la massa. Decora amb alguns nabius per dalt (opcional).
5. Porta al forn per 15 minuts
o fins que el topall dels muffins quedi daurat.
6. Retira-ho del forn i deixa-ho refredar durant 10 minuts. Passa amb compte un ganivet pels costats de cada muffin abans de desemmotllar.
7. Gaudeix!
.
TIP: Aquesta és la massa base per fer els muffins, per la qual cosa hi ha diverses altres opcions: amb espurnes de xocolata

, amb canyella, de xocolata, o amb ametlles o nous trossejades… Tria el teu favorit!
.
Aquesta recepta té menys de 4 g de carbs per porció!
1 comentari
ESTOY HACIENDOLO,DESPUES LES COMENTO