¿NECESITO AUMENTAR MI INGESTA DE GRASA?

NECESSIT AUGMENTAR LA MEVA INGESTA DE GREIX?

Si estàs fent keto per baixar de pes, no. Un error comú sobre la dieta cetogènica és que es deu consumir moltíssim greix. 

La dieta cetogènica és una dieta alta en greixos, però si estàs fent ceto per perdre pes, una part d'aquest greix provindrà del teu cos. És possible que hagis escoltat que el greix és una estratègia destinada a mantenir-te ple. No obstant això, el teu cos no pot obtenir tota la seva energia del greix corporal emmagatzemat, així que assegureu-vos de consumir almenys 30g-50g de greix per dia.

Si estàs fent keto per perdre pes, el greix és el primer que cal eliminar.  

Els carbohidrats els has de limitar . Són l'única macro que té un impacte significatiu a la cetosi. No hi ha una ingesta mínima de carbohidrats.

La proteïna és un objectiu . La proteïna és vital. A diferència dels carbohidrats i els greixos, el teu cos no pot emmagatzemar proteïnes. És per això que has de prioritzar un mínim de proteïnes cada dia.

El greix és per sadollar . El greix és el que fas servir per obtenir energia en una dieta cetogènica, però si estàs tractant de cremar greix corporal, no necessites assolir el màxim de greix. Només menja prou per sentir-te plena.

Tornar al bloc

Deixa un comentari

Tingueu en compte que els comentaris s'han d'aprovar abans que es publiquin.