¿QUE ALIMENTOS DEBO EVITAR EN LA DIETA CETOGÉNICA?

QUINS ALIMENTS HE DE EVITAR A LA DIETA CETOGÈNICA?

Els aliments amb midó i sucres sempre són inacceptables: grans (sí, fins i tot grans integrals), pa, cereal, llegums, refrescos, pasta, patates, moniato, pizza, cervesa, galetes, bagels, piruletes, mel, llepolies, pretzels, paleta gelades, galetes salades, la majoria de les fruites i tota la resta. Tots tenen una cosa en comú: al teu cos, tots són sucre, que es descompon en glucosa al torrent sanguini i provoca una pujada d'insulina.

I sí, el pa és sucre. Fins i tot un elegant pa orgànic de grans integrals.

La fruita s'ha d'evitar principalment perquè és plena de sucre, encara que ens podem permetre menjar petites quantitats de maduixes i baies, que tenen pocs carbohidrats i són riques en fibra.

Cal evitar gairebé tots els aliments "baixos en greix"; l a llet sense greix, els amaniments per a amanides reduïts en greix, el formatge i el iogurt baixos en greix, etc., estan plens de carbohidrats. Molts també contenen compostos químics l'efecte dels quals en el cos humà encara no està ben estudiat i podria ser potencialment perillós.

No beguis llet ni l'afegis al cafè o al te; utilitza nata al seu lloc.  

Al principi, fes un seguiment dels aliments que consumeixes per assegurar-te que no menges molts carbohidrats ocults sense adonar-te'n. És possible que et sorprenguis de la quantitat de sucre que has estat menjant sense saber-ho, en amaniments per a amanides, salses, aliments envasats, etc.

Tornar al bloc

Deixa un comentari

Tingueu en compte que els comentaris s'han d'aprovar abans que es publiquin.