Receta casera para hacer bebida isotónica con electrolitos

Recepta casolana per fer beguda isotònica amb electròlits

Per fer una beguda isotònica casolana que contingui tots els electròlits principals , necessitaràs els ingredients següents:

Com preparar-la la teva beguda isotònica:

  1. Barreja 500 ml d'aigua filtrada o mineral amb 1/4 de culleradeta de sal de taula o sal rosa de l'Himàlaia i 1/4 de culleradeta de bicarbonat de sodi. Aquests ingredients proporcionaran els electròlits principals que necessites per mantenir el teu cos hidratat.

  2. Esprem el suc de mitja llimona o llima fresc a la barreja. El suc de llimona o llima també és ric en electròlits i proporcionarà un sabor refrescant a la beguda isotònica.

  3. Afegeix 1 cullerada de postres de saboritzant mix keto , per endolcir la beguda i donar-li el sabor que més t'agradi.

  4. Remeneu la barreja fins que els ingredients estiguin completament dissolts.

  5. Serveix la beguda isotònica casolana en un got o ampolla i beu-la durant o després de l'exercici per reposar els electròlits i mantenir el teu cos hidratat.

Tingues en compte que aquesta beguda isotònica casolana no és adequada per a persones amb problemes de salut específics, com ara malalties renals o hipertensió arterial. Si tens alguna preocupació mèdica, és important que consultis amb un professional de la salut abans de tastar aquesta beguda isotònica casolana o qualsevol altra

Tornar al bloc

Deixa un comentari

Tingueu en compte que els comentaris s'han d'aprovar abans que es publiquin.