RECETA CHORIPAN KETO

Recepta xoripen keto

( Versió Camil·la Kost)
INGREDIENTS

(6 porcions)

▪️ 200 g de farina d'ametlles
▪️ 20 g de psillium
▪️ 120 ml (½ tassa) d'aigua 💦 , tèbia
▪️ 60 g de  mantega 🧈 , fosa
▪️ 2 ous 🥚
▪️ 2 clares d'ou (extra)
▪️ 1 culleradeta de pols per coure
▪️ ½ culleradeta de goma xantana
▪️ 1 pessic de sal 🧂
.
👩‍🍳 PREPARACIÓ
1. Preescalfar el forn a 180°C 🌡 .
2. En un bol gran, bat els ous i les dues clares.
3. Afegeix la resta dels ingredients: la farina d'ametlles , el psillium , la mantega , laigua, la pols per coure, la goma xantana i la sal. Barreja  🥣 fins a formar una massa uniforme.
4. Dividiu la massa en 6 i creeu la forma de pa elongat 🥖 amb cadascuna. Col·loca els pans en una safata per a forn cobert amb paper mantega/pergamí o estora de silicona.
5. Porta al forn per 35 minuts ⏲ o fins que la massa estigui daurada.
6. Deixa el pa refredar per 10 minuts abans d'armar els xoripans 🎊 .
7. Gaudeix! 😋
.
💡 TIP: Et va agradar la recepta? La massa també serveix com a pa de motlle 🍞 , però seran uns 45 minuts de forn!
Tornar al bloc

Deixa un comentari

Tingueu en compte que els comentaris s'han d'aprovar abans que es publiquin.