Baguette Keto (Versió Camil·la Kost)
INGREDIENTS (8 porcions)
75 g de farina d'ametlles
30 g de farina de coco
37 g de farina de llinosa
20 g de psillium en pols
1 ou
3 clares d'ou
60 g de crema de llet
½ tassa d'aigua
2 cullerades de vinagre de poma
1 culleradeta de pols per coure
1/2 culleradeta de sal
.
PREPARACIÓ
1. Preescalfar el forn a 200°C .
2. En un bol gran, barreja els ingredients secs: la farina d'ametlles , la farina de coco , la farina de llinosa, el psillium , la pols per enfornar i la sal.
3. En un altre bol gran, bateu a mà l'ou, les clares d'ou i la crema de llet.
4. Afegeix la barreja d'ou al de farina i barreja-ho amb una forquilla fins a integrar. Afegeix-hi el vinagre de poma i l'aigua tèbia i forma la massa.
5. La massa queda enganxosa, per la qual cosa és millor anar formant 2 pans allargats de cullerades sobre una safata coberta amb paper mantega/pergamí o una estora de silicona.
6. Empolvora les teves mans amb farina de coco i ajuda a donar la forma de baguette als pans . Acaba fent tallets diagonals sobre cada pa .
7. Porta al forn per 10 minuts i després baixa la temperatura a 180 ° C i cuina per altres 30 minuts o fins a daurar la superfície.
8. Remena del forn i deixa-ho refredar en una reixeta per almenys 10 minuts.
9. Gaudeix!
.
TIP: Fem unes bruschettes? Talla el pa i pinzella-ho amb oli d'oliva. Porta el forn durant 5 minuts o fins a daurar. Cobriment de tomàquet , alfàbrega i all i gaudeix!
.