Pa de pessic amb Espurnes de Xocolata Keto (Versió Camil·la Kost)
INGREDIENTS (12 porcions)








.

1. Preescalfar el forn a 200°C
.

2. Col·loca les clares d'ou en un bol gran i bat-ho fins a formar una escuma (punt neu). Afegeix-hi cada rovell d'ou, batent constantment. Afegeix l' eritritol , l'essència de vainilla i la mantega . Torneu a batre fins a combinar.
3. Afegeix al bol els ingredients secs: la farina d'ametlles , la goma xantana i la pols per coure. Barreja
suaument amb una espàtula fins a arribar a una barreja homogènia.

4. Afegeix la xocolata i torna a barrejar. Aboca la pasta en un motlle de 22 cm de diàmetre.
5. Porta al forn per 45 minuts
o fins que el pa hagi crescut i la superfície estigui daurada.

6. Baixa la temperatura del forn a 180°C i continua cuinant per 15 minuts o fins que en ingressar un escuradents al centre, aquest surti sec. Deixa refredar per 10 minuts abans de desemmotllar i deixa refredar del tot.
7. Gaudeix!

.