Pa de pessic amb Espurnes de Xocolata Keto (Versió Camil·la Kost)
INGREDIENTS (12 porcions)
250 g de farina d'ametlles
6 ous , clares i rovells separats
100 g de xocolata 75% cacau , trossejat
1 cullerada de pols per coure
2 culleradetes de goma xantana
150 g d' eritritol
30 g mantega , fosa
1/2 cullerada d'essència de vainilla
.
PREPARACIÓ
1. Preescalfar el forn a 200°C .
2. Col·loca les clares d'ou en un bol gran i bat-ho fins a formar una escuma (punt neu). Afegeix-hi cada rovell d'ou, batent constantment. Afegeix l' eritritol , l'essència de vainilla i la mantega . Torneu a batre fins a combinar.
3. Afegeix al bol els ingredients secs: la farina d'ametlles , la goma xantana i la pols per coure. Barreja suaument amb una espàtula fins a arribar a una barreja homogènia.
4. Afegeix la xocolata i torna a barrejar. Aboca la pasta en un motlle de 22 cm de diàmetre.
5. Porta al forn per 45 minuts o fins que el pa hagi crescut i la superfície estigui daurada.
6. Baixa la temperatura del forn a 180°C i continua cuinant per 15 minuts o fins que en ingressar un escuradents al centre, aquest surti sec. Deixa refredar per 10 minuts abans de desemmotllar i deixa refredar del tot.
7. Gaudeix!
.