Pa de mantega i all Keto (Versió Camil·la Kost)
INGREDIENTS (7 porcions)
MASSA
150 g de farina d'ametlles
250 g de formatge mozzarella , en fils
50 g de formatge parmesà, en fils
60 g de formatge crema
3 ous
1 cullerada de pols per coure
1 culleradeta de goma xantana
1 pessic de sal
PROVENÇAL
60 g de mantega (+ per greixar el motlle)
4 dents d'all , picats fi
2 cullerades de julivert fresc, picat
.
PREPARACIÓ
1. Greixar una paella de ferro o un motlle rodó per a forn (21 cm de diàmetre) amb mantega .
2. En un bol gran apte per a microones, col·loca la mozzarella i el formatge crema. Escalfa al microones per 1 minut i mig o fins a fondre.
3. Afegeix-hi la farina d'ametlles , els ous, la pols per coure, la goma xantana i la sal. Barreja fins a combinar i formar una massa.
4. Dividiu la massa en 7 pastes iguals. Passa els pastes pel parmesà i col·loca'ls a la paella. Empolvora el que sobra del parmesà i refrigera per 10 minuts.
5. Preescalfar el forn a 200°C .
6. Porta els pans al forn durant 25 minuts o fins a daurar.
7. Mentrestant, prepara la provençal. Fondre la mantega en una paella a foc mitjà, afegeix l'all i cuina per 2 minuts. Apaga el foc i afegeix el julivert. Remena bé i reserva.
8. Retira el pa del forn i pinzella-la amb una quantitat generosa de provençal.
9. Gaudeix!
.
TIP: La clau de la recepta és que els pans creixin junts i puguin ser servits directament a la paella de ferro !
.