Pa de mantega i all Keto (Versió Camil·la Kost)

INGREDIENTS (7 porcions)
MASSA
▪️ 150 g de farina d'ametlles
▪️ 250 g de formatge mozzarella 🧀 , en fils
▪️ 50 g de formatge parmesà, en fils
▪️ 60 g de formatge crema
▪️ 3 ous 🥚
▪️ 1 cullerada de pols per coure
▪️ 1 culleradeta de goma xantana
▪️ 1 pessic de sal
PROVENÇAL
▪️ 60 g de mantega 🧈 (+ per greixar el motlle)
▪️ 4 dents d'all 🧄 , picats fi
▪️ 2 cullerades de julivert fresc, picat
.
👩‍🍳 PREPARACIÓ
1. Greixar una paella de ferro o un motlle rodó per a forn (21 cm de diàmetre) amb mantega 🧈 .
2. En un bol gran apte per a microones, col·loca la mozzarella i el formatge crema. Escalfa al microones per 1 minut i mig ⏲ o fins a fondre.
3. Afegeix-hi la farina d'ametlles , els ous, la pols per coure, la goma xantana i la sal. Barreja 🥣 fins a combinar i formar una massa.
4. Dividiu la massa en 7 pastes iguals. Passa els pastes pel parmesà i col·loca'ls a la paella. Empolvora el que sobra del parmesà i refrigera ❄️ per 10 minuts.
5. Preescalfar el forn a 200°C 🌡 .
6. Porta els pans al forn durant 25 minuts o fins a daurar.
7. Mentrestant, prepara la provençal. Fondre la mantega en una paella a foc mitjà, afegeix l'all i cuina per 2 minuts. Apaga el foc i afegeix el julivert. Remena bé i reserva.
8. Retira el pa del forn i pinzella-la amb una quantitat generosa de provençal.
9. Gaudeix! 😋
.
💡 TIP: La clau de la recepta és que els pans creixin junts i puguin ser servits directament a la paella de ferro 🤩 !
.