Pa de mantega i all Keto (Versió Camil·la Kost)
INGREDIENTS (7 porcions)
MASSA










PROVENÇAL



.

1. Greixar una paella de ferro o un motlle rodó per a forn (21 cm de diàmetre) amb mantega
.

2. En un bol gran apte per a microones, col·loca la mozzarella i el formatge crema. Escalfa al microones per 1 minut i mig
o fins a fondre.

3. Afegeix-hi la farina d'ametlles , els ous, la pols per coure, la goma xantana i la sal. Barreja
fins a combinar i formar una massa.

4. Dividiu la massa en 7 pastes iguals. Passa els pastes pel parmesà i col·loca'ls a la paella. Empolvora el que sobra del parmesà i refrigera
per 10 minuts.

5. Preescalfar el forn a 200°C
.

6. Porta els pans al forn durant 25 minuts o fins a daurar.
7. Mentrestant, prepara la provençal. Fondre la mantega en una paella a foc mitjà, afegeix l'all i cuina per 2 minuts. Apaga el foc i afegeix el julivert. Remena bé i reserva.
8. Retira el pa del forn i pinzella-la amb una quantitat generosa de provençal.
9. Gaudeix!

.


.