Pa de motlle amb llavors Keto (Versió Camil·la Kost)
INGREDIENTS (12 porcions)
60 g de farina d'ametlles
50 g de farina de coco
15 g de psillium en pols
3 ous
60 g de mantega , fosa
100 g de formatge crema
100 ml de crema de llet/nata
30 g de llavors de sèsam
30 g de llavors de gira-sol
15 g de llavors de chía
1 cullerada de pols per coure
1 culleradeta de sal
.
PREPARACIÓ
1. Preescalfar el forn a 180°C .
2. Col·loca el formatge crema en un bol gran i barreja-ho fins a suavitzar. Afegeix-hi la resta dels ingredients humits: ous, mantega i crema de llet. Barreja a mà amb una forquilla o amb una batedora fins que es combinin.
3. Afegeix els ingredients secs: farina d'ametlles , farina de coco , psillium , mix de llavors (deixa una mica per decorar per sobre), pols per coure, i sal. Barreja novament fins a formar la massa.
4. Aboca la massa en un motlle per a pa cobert de paper llard/pergamí o greixat amb mantega .
5. Empolvoreu el que resta del mix de llavors.
6. Porta al forn durant 45 minuts , o fins que un en ingressar un escuradents al centre, aquest surti sec.
7. Deixa refredar el pa per 20 minuts (o del tot!) sobre una reixeta abans de tallar.
8. Gaudeix! només 3 g de carbs per porció.
.
TIP: Pots fer servir el mix de llavors que més gustis, fins i tot pots incloure fruits secs trossejats!. Altres opcions de llavors: de carbassa, de fonoll, de rosella.