Pa de formatge Keto (Versió de Camil·la Kost)

INGREDIENTS (10 panxets)

▪️ 85 g de farina d'ametlles (o 65 g de farina de coco)

▪️ 160 g de formatge en fils 🧀 (jo vaig fer servir meitat mozzarella, meitat parmesà)

▪️ 2 ous 🥚🥚

▪️ 1 culleradeta de pols per coure

▪️ 50 g de bacó crocant (opcional)

▪️ 10 quadradets de formatge (opcional) .

👩‍🍳 PREPARACIÓ

1. Preescalfar el forn a 200 ° C 🌡.

2. En un bol gran, barreja la farina d'ametlles i la pols per coure.

3. Afegeix el formatge en brins i els ous. Barreja bé 🥣 fins a combinar tots els ingredients. Afegeix el bacó i barreja (opcional).

4. Dividiu la barreja en 10 boletes mitjanes, que cobreixin els quadradets de formatge, i porteu els panxets a una safata per a forn coberta amb paper mantega/pergamí o estora de silicona. Col·loca les boletes separades entre si.

5. Porta al forn per 25 minuts ⏲ o fins que el topall del pa quedi daurat.

6. Gaudeix! 😋

Només 1,4 g de carbo per porció