Pa ràpid
-
Ingredients
5 cdas. de psilium en pols
2 cdts. de pols de coure
1 cdta. de sal
2 cdts. de vinagre de poma
240 ml d'aigua bullint
3 clares d'ou
2 cdas. de llavors de sèsam
-
Instruccions
-
Preescalfeu el forn a 175°C
-
Barreja tots els ingredients secs en un recipient.
-
Afegeix-hi el vinagre i les clares d'ou als ingredients secs i barreja-ho bé.
-
Comença a batre mentre vas incorporant a poc a poc l'aigua bullint durant 30 segons. No bates massa la massa, fes-ho simplement durant uns segons. La massa haurà de tenir una consistència semblant a la plastilina. Potser no utilitzeu tota l'aigua.
-
Humiteja les mans i arma 6 o 8 pastes de pa amb la massa. Col·loca'ls en una safata de forneig enmantecada.
-
Forneja a la part inferior del forn durant 50-60 minuts. Es poden capgirar la meitat del fornejat per aconseguir una cocció més parella. Els pans estaran llestos quan escoltis un so buit en donar-los un copet a la base amb els dits.
-
Retira-ho del forn i deixa-ho reposar 20 minuts abans de dinar, perquè s'assequi una mica la molla. Serveix amb mantega i els toppings que t'agradin. Pots refrigerar-ho o congelar-ho.