Pa ràpid

  • Ingredients

5 cdas. de psilium en pols

2 cdts. de pols de coure

1 cdta. de sal

2 cdts. de vinagre de poma

240 ml d'aigua bullint

3 clares d'ou

2 cdas. de llavors de sèsam

  • Instruccions

  1. Preescalfeu el forn a 175°C

  2. Barreja tots els ingredients secs en un recipient.

  3. Afegeix-hi el vinagre i les clares d'ou als ingredients secs i barreja-ho bé.

  4. Comença a batre mentre vas incorporant a poc a poc l'aigua bullint durant 30 segons. No bates massa la massa, fes-ho simplement durant uns segons. La massa haurà de tenir una consistència semblant a la plastilina. Potser no utilitzeu tota l'aigua.

  5. Humiteja les mans i arma 6 o 8 pastes de pa amb la massa. Col·loca'ls en una safata de forneig enmantecada.

  6. Forneja a la part inferior del forn durant 50-60 minuts. Es poden capgirar la meitat del fornejat per aconseguir una cocció més parella. Els pans estaran llestos quan escoltis un so buit en donar-los un copet a la base amb els dits.

  7. Retira-ho del forn i deixa-ho reposar 20 minuts abans de dinar, perquè s'assequi una mica la molla. Serveix amb mantega i els toppings que t'agradin. Pots refrigerar-ho o congelar-ho.