Pancets amb dip d'espinac KETO (Versió Camil·la Kost)
INGREDIENTS (8 porcions)
PA
110 g de farina d'ametlles
30 g de farina de coco
70 g de formatge crema
225 g de formatge mozzarella , en fils
3 ous
1 cullerada de pols per coure
SALSA
200 g d'espinacs , congelades
50 g de formatge crema
25 g de formatge mozzarella
25 g de formatge parmesà
1 culleradeta d'all
Sal i pebre a gust
.
PREPARACIÓ
1. Preescalfar el forn a 200°C .
2. En un bol gran apte per a microones, escalfa la mozzarella i el formatge crema al microones, de a intervals de 20 segons fins fondre (prop d'1 minut).
3. Afegeix la farina d'ametlles , la farina de coco , la pols per coure i els ous. Barreja bé i deixa refredar al congelador per 10 minuts.
4. Forma 8 boles amb la massa i torna a congelar per 10 minuts més.
5. Mentrestant, descongela l'espinac en una olla a foc baix (si està congelada). Afegeix-hi l'all, cuinant-ho per un minut més i després la resta dels ingredients. Barreja bé i apaga el foc.
6. Col·loca les boles de massa al voltant de la vora d'una paella de ferro o apta per a forn (jo vaig fer servir de 21 cm de diàmetre). Ruixa amb una mica de parmesà ratllat (opcional). Omple el centre amb la salsa d'espinacs.
7. Porta al forn per 20 minuts o fins que els rotlles estiguin daurats a la superfície.
8. Gaudeix!
.
TIP: Aquesta recepta porta molta pols per enfornar, així que és important buscar-ne algun de qualitat que no tingui alumini, sinó el sabor pot quedar amarg .