Pretzel
DESCARREGA LA RECEPTA
(Versió de Camila Kost)
Ingredients
(12 porcions)
▪️ 150 g de farina d'ametlles
▪️ 30 g de farina de coco 🥥
▪️ 300 g de mozzarella 🧀, en fils
▪️ 60 g de formatge crema
▪️ 30 g de mantega 🧈, fosa
▪️ 2 ous 🥚
▪️ 10 g (1 sobret) de pols de coure
INSTRUCCIONS
1. Preescalfar el forn a 200 ° C 🌡.
2. En un bol gran apte per a microones, col·loca el formatge mozzarella 🧀 i el formatge crema. Escalfa al microones a intervals de 30 segons fins fondre.
3. En un bol petit, dissol el llevat instantània a l'aigua i deixa-ho reposar per dos minuts.
4. En un tercer bol gran, barreja 🥣 la farina d'ametlles , la farina de coco i la goma xantana. Afegeix els ous, la barreja de llevat i la meitat de la mantega . Barreja fins a combinar.
5. Afegeix el formatge fos al bol de farina i barreja i pasta fins a formar una massa uniforme.
6. Dividiu la massa en 12 boletes, estireu cadascuna en tires i doneu-li la forma de pretzel 🥨. Si la massa està freda i difícil de manejar, escalfa uns segundits al microones.
7. Col·loca els pretzel en una safata apta per a forn coberta amb paper mantega/pergamí o estora de silicona. Pinzella els pretzel amb la resta de la mantega 🧈 i empolvora la sal.
8. Porta al forn per 15 minuts o fins a daurar la massa.
9. Gaudeix! 😋
.
💡 TIP: En aquesta recepta, el llevat no ajuda a fer créixer la massa… Però els deixa deliciosos 🤤!