Lasanya de col Keto

DESCARREGAR RECEPTA

lasanya de col de cabdell

(Versió Camil·la Kost)

INGREDIENTS (6 porcions)
Massa
1 planta mitjana de col
Farciment
1 ou
500 g de carn picada
200 g de salsa pomarola
200 g de mozzarella en fils
200 g de ricotta
Topall
50 g de mozzarella en fils
50 g de salsa pomarola
Quantitat necessària d'oli d'oliva, sal i pebre
.
PREPARACIÓ
1. Desfulleu la col, deixant fora la tija. En una cassola gran, bulli en aigua amb sal per 10 minuts o fins que les fulles es vegin translúcides i tendres. Escorri i reservi per refredar.
2. Cuini la carn mòlta en oli en una paella gran fins que es dauri del tot. Afegiu sal, pebre i 200 g de salsa pomarola. Reserveu.
3. En un bol combineu el formatge ricota, 200 g de mozzarella, l'ou i sal a gust.
4. Preescalfeu el forn a 180°C.

5. Prepareu un motlle per a forns de 21 cm x 21 cm.
6. Col·loqueu ⅓ de fulles de col per cobrir el fons.
7. Esteneu la meitat de la barreja de formatge sobre les fulles.
8. Esteneu la meitat de la barreja de carn sobre el formatge.

9. Col·loqueu més rodanxes de col de cabdell sobre la carn i repetiu novament amb la resta de la barreja de formatge i carn. Acabar amb les rodanxes finals de col.
10. Cobreixi amb 50 g de salsa pomarola i 50 g de formatge mozzarella.
11. Fornegeu durant 30 minuts.
12. Pugeu el foc a 220 i fornegeu per 5 minuts més per daurar el formatge.
13. Gaudiu!

DESCARREGAR RECEPTA