Condicions generals de compra

L'Avís Legal publicat en aquesta pàgina web identifica el titular segons allò establert a l'Art. 10 de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i conté informació sobre la política de protecció de dades de caràcter personal.

Els productes oferts en aquesta pàgina estan destinats al consum, per la qual cosa el contracte de compravenda es realitza en el moment en què el client emet la confirmació expressa de la comanda. Per aquest motiu, Nuria Nuño G. recomana la lectura íntegra de l'avís legal i d'aquestes condicions generals abans d'acceptar la comanda.

Aquest contracte se subscriu en el marc legal establert per al Comerç Electrònic per la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, tenint en compte la Llei 7/1996, de 15 de gener d'ordenació del comerç minorista, la Llei 7/1998, de 13 d'abril, sobre condicions generals de contractació, el Reial decret legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris i la Llei 3/2014, del 27 de març. Les condicions de contractació són les següents:

Característiques dels productes. Les característiques dels productes oferts en aquest lloc apareixen a la pantalla juntament amb la identificació visual d'aquests.

Preus. S'aplicaran els preus vigents que consten a la pàgina web en el moment de la formalització de la comanda. El preu dels productes es detalla al costat de cadascun. Està inclòs l'IVA, aquest es desglossarà posteriorment al procés de compra. No hi ha una comanda mínima de compra.

Idiomes en què es podrà fer comanda. Espanyol.

Els passos a seguir per fer les comandes. Haureu de seleccionar els articles que us interessin informant el nombre d'unitats i fent clic al botó “afegir a la cistella” per afegir-los a la cistella de la compra. En qualsevol moment podeu visualitzar el contingut del carret de la compra, on podreu veure els articles seleccionats, el seu preu i les despeses d'enviament. Des d'aquesta mateixa finestra, abans d'enviar la comanda podreu corregir, canviar o anul·lar els productes seleccionats.

Quan hagueu acabat de triar productes premeu l'opció “finalitzar comanda”. No cal registrar-se per realitzar una comanda, podeu informar les vostres dades com a convidat. Si preferiu registrar-vos a la nostra web haureu de facilitar el vostre correu electrònic i crear un compte amb les vostres dades personals. Si ja està registrat com a usuari haurà d'informar les credencials. Un cop validades les dades de l'usuari, es confirmarà l'adreça de lliurament i es calcularà el cost de l'enviament.

Posteriorment, cal acceptar les Condicions de Compra mitjançant la marcació d'una casella d'acceptació. Com a darrer pas haureu de triar la forma de pagament i serà redirigit a la passarel·la de pagament. Un cop realitzat el procés rebrà una confirmació de la compra efectuada.

Seguiment de la comanda. Un cop realitzada la comanda, aquesta serà arxivada de manera que pugui ser accessible a través d'Internet fins que se n'hagi fet el lliurament.

Confirmació de la Recepció de la Comanda. Cada cop que l'empresa rep una comanda s'envia un correu electrònic de confirmació de recepció en el termini de 24 hores des de la recepció d'aquesta, llevat del cas que es rebi en dies festius o caps de setmana, que s'enviarà la confirmació el dia hàbil següent a la recepció.

Formes de pagament. Botiga Keto disposa de diverses maneres d'acceptar pagaments de comandes. Cadascú amb normes de seguretat molt altes per assegurar el pagament amb tota confiança.

El pagament del preu dels productes es realitzarà mitjançant alguna de les formes indicades a continuació:

  • Pagament mitjançant targeta de crèdit . Visa, o MasterCard. El client pot triar el pagament mitjançant targeta de crèdit, de manera que l'operació es confirmarà en el moment en què es faci la comanda.
  • Pagament amb Paypal . L'usuari és conscient que el pagament per aquest mitjà implica l'acceptació de les condicions de privadesa de Paypal, alienes a les d'aquest lloc web.
  • Pagament amb iDEAL. Mètode de pagament de transferència bancària directe. L'usuari és conscient que el pagament per aquest mitjà implica l'acceptació de les condicions de pagament d'ideal, alienes a les d'aquest lloc web.
  • Pagament amb Bancontact. Aplicació de pagament directe des del compte bancari del client. L´usuari és conscient que el pagament per aquest mitjà implica l´acceptació de les condicions de pagament de Bancontact, alienes a les d´aquest lloc web.

Dret de desistiment . D'acord amb el que disposa la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris, el client tindrà dret a desistir del contracte durant un període de 14 dies naturals sense necessitat d'indicar justificació, llevat d'excepció legal.

El termini de desistiment conclourà als 14 dies naturals comptats a partir del dia de la subscripció del contracte. Per exercir el dret de desistiment, el client haurà de notificar la decisió de desistir del contracte mitjançant una declaració inequívoca (per exemple, una carta enviada per correu postal, fax o correu electrònic). Podeu utilitzar el model de formulari de desistiment que figura a continuació, encara que el seu ús no és obligatori. Tant el correu electrònic com l'adreça postal a la qual podreu adreçar la vostra sol·licitud apareixen al final de les presents condicions de compra.

Per determinar lobservança del termini per desistir es tindrà en compte la data dexpedició de la declaració de desistiment. Botiga Keto comunicarà sense demora al client en un suport durador l'acusament de rebut del desistiment, en cas de rebre l'exercici d'aquest dret a través de correu electrònic.

Botiga Keto reemborsarà tot pagament rebut del client, inclosos, si escau, els costos de lliurament, sense demores indegudes i, en qualsevol cas, abans que hagin transcorregut 14 dies naturals des de la data en què hagi estat informat de la decisió de desistiment del contracte del client. Botiga Keto efectuarà el reemborsament utilitzant el mateix mitjà de pagament emprat pel client per a la transacció inicial, tret que el client expressi el contrari i sempre que aquest no incorri en cap despesa com a conseqüència del reemborsament. No obstant això, en cas que el client hagi seleccionat expressament una modalitat de lliurament diferent de la modalitat menys costosa de lliurament ordinari, Botiga Keto no estarà obligada a reemborsar els costos addicionals que se'n derivin.

El client haurà de tornar els productes que conformin la comanda objecte de la devolució a Botiga Keto en perfecte estat, sense cap demora indeguda i, en qualsevol cas, com a molt tard en el termini de 14 dies naturals a partir de la data en què comuniqui la seva decisió de desistiment del contracte a Botiga Keto. Es considera complert aquest termini si el client efectua la devolució dels béns abans que hagi conclòs el termini de 14 dies naturals. El client només suportarà els costos directes de devolució de la comanda.

El client serà responsable de la disminució de valor dels títols resultant d'una manipulació diferent a la necessària per establir-ne la naturalesa, les característiques o el funcionament.

Formulari de desistiment. Botiga Keto facilita aquest formulari als clients que havent comprat algun producte en aquest lloc web, desitja desistir el contracte de compravenda. Això no obstant, ia fi de facilitar el dret de desistiment, tots els camps del present formulari hauran de ser completats pel client:

“A l'atenció de Botiga Keto , amb domicili al C. COMTE BORRELL, 6 - 08395 SANT POL DE MAR (Barcelona):

Per la present comunico que desisteixo del contracte de compravenda referit a la comanda realitzada a través de la pàgina web www.tiendaketo.es.

Data de la comanda: __/__/_____.

Nª de comanda:

Nom i cognoms del client:

Domicili del client:

Signatura del client (en cas que fos lliurat en paper):

Data:”

Garanties aplicables . Tots els productes oferts a través del lloc web amb completament originals, tret que s'indiqui el contrari a la seva descripció. Tots tenen un període de garantia de dos anys, conforme als criteris i condicions descrits al Reial Decret Legislatiu 1/2007, pel qual s'aprova el text refós de la Llei General per a la Defensa dels consumidors i usuaris i altres lleis complementàries .

Modalitats d'enviament, termini de lliurament i transport

Despeses d'enviament: Les despeses d'enviament no estan compreses en el preu dels productes oferts a la web. Les despeses d'enviament apareixeran per a la vostra acceptació expressa per part de l'usuari abans de finalitzar el procés de compra i un cop l'usuari hagi facilitat l'adreça d'enviament de la comanda. Vostè podrà veure les despeses consignat a la factura. En cas de devolució de la mercaderia, les despeses d'enviament aniran a compte del client.

Botiga Keto cobrarà despeses d'enviament a la península i les Canàries per cada lliurament inferior a 59€. Les comandes a partir del dit import s'enviaran sense cap cost d'enviament per al client.

A les Balears les despeses d'enviament són de 11€, encara que si la comanda supera els 99€ l'enviament serà gratuït.

L'enviament de la comanda quedarà pendent fins que tots els productes estiguin disponibles. Si el client vol rebre comandes parcials, haureu de contactar amb Botiga Keto perquè us indiquin l'operativa a seguir. Per evitar que el lliurament dels productes disponibles s'endarrereixi, Botiga Keto recomana no barrejar productes de reserva amb els productes disponibles del catàleg i fer les comandes per separat.

Termini de lliurament i transport: Botiga Keto utilitza per als seus enviaments l'agència Correos Express.

El termini mitjà de lliurament és d'entre 24 i 48 hores en funció de la direcció de lliurament per a productes que estiguin al nostre estoc, per a la resta de productes serà de 7 dies laborables, des de la realització de la comanda, sempre que aquesta hagi estat realitzat de dilluns a divendres abans de les 17 hores. Les comandes realitzades a dissabte i diumenge, es preparen a partir de dilluns o el primer dia laborable.

Les zones d'enviament actuals són Espanya Peninsular, les Balears i les Canàries.

Política de preus. Botiga Keto es reserva unilateralment el dret a la modificació del preu dels productes oferts a través d'aquest lloc web, s'aplicaran els preus vigents a la publicitat coincident amb el moment de la formalització de la comanda, per garantir al client la veracitat del preu de els productes.

Resolució de litigis en línia . D'acord amb l'Art. 14.1 del Reglament (UE) 524/2013, la Comissió Europea facilita una plataforma d'accés gratuït per a la resolució de conflictes en línia entre el consumidor i Botiga Keto, sense necessitat de recórrer als tribunals de justícia, mitjançant la intervenció de un tercer, anomenat Organisme de resolució de litigis, que actua d'intermediari entre tots dos. Aquest organisme és neutral i dialogarà amb les dues parts per assolir un acord, podent finalment suggerir i/o imposar una solució al conflicte. Enllaç a la plataforma ODR: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Llei aplicable i jurisdicció . Aquestes condicions s'han de regir o interpretar d'acord amb la legislació espanyola en allò que no estigui expressament establert. Les parts acorden sotmetre als jutjats i tribunals del domicili del consumidor qualsevol controvèrsia que es pugui suscitar de la prestació dels productes o serveis objecte d'aquestes condicions. En cas que el consumidor tingui el domicili fora d'Espanya, les parts renuncien expressament a qualsevol altre fòrum, i se sotmetran als jutjats i tribunals més propers a la població de SANT POL DE MAR (Espanya).

Dubtes o reclamacions. Tenim fulls oficials de reclamació a disposició dels consumidors i usuaris, podeu sol·licitar-los a través de qualsevol dels mitjans de comunicació descrits a continuació. L'usuari pot adreçar els vostres dubtes, reclamacions o consultes sobre el seguiment de la comanda a:

Empresa : Botiga Keto

Adreça : C. Adat Deas, 34, local - 08395 SANT POL DE MAR (Barcelona)

Telèfon : 685782068

Email : info@tiendaketo.es