Recepta hummus de coliflor keto
Versió de Camil·la Kost
🛒 INGREDIENTS (4 porcions)
▪️ 250 g de flors de coliflor crues
▪️ 1/2 cullerada de tahini
▪️ 2 alls
▪️ 2 culleradetes de suc de llimona
▪️ 2 cullerades d'oli d'oliva
▪️ 1 cullerada d'aigua
▪️ Quantitat necessària de sal, pebre vermell fumat i oli d'oliva.
👩🍳 PREPARACIÓ 1. En un bol gran apte per a microones, afegeix-hi la coliflor, l'all, 1 cullerada d'oli, l'aigua i mitja culleradeta de sal. Cuina al microones per aproximadament 15 minuts, de a intervals de 5 minuts, o fins que la coliflor estigui tova i enfosquida.
2. Porta la barreja de coliflor a una processadora d'aliments. Afegeix-hi el suc de llimona, el tahini (opcional), 1 cullerada d'oli d'oliva i un pessic de sal. Processa fins que quedi cremós i uniforme, ajusta el condiment si cal.
3. Serveix l'hummus en un bol i ruixa-ho amb oli d'oliva i un pessic de pebre vermell.
4. Gaudeix! 😋 . Només 2,7 gr. per porció
💡 TIP: Acompanya l'hummus amb api, xips de col o les nostres receptes de crackers i pa keto.