Recepta tacs keto
INGREDIENTS
- Wraps de coco
- 100 g de carn picada
- 1 ceba tendra
- 50 ml de tomàquets en puré
- 1/2 alvocat
- 1 gra d'all petit
- Suc de 1/2 llima
- Sal pebre
- 1 cullerada d'oli d'oliva per fregir i raspallar les tasses
Opcionalment com a cobertura:
- Formatge ratllat
- tomàquet
- iogurt
PREPARACIÓ
Pas 1
Per a les tasses de tac:
- Col·loca els wraps en un plat de 15 cm i talla a aquesta mida perquè càpiguen perfectament en un motlle per a muffins. També podeu tallar un quadrat petit. Les sobres es poden fer servir per fer xips de truita súper deliciosos.
- Unta els wraps amb una mica d'oli d'oliva i col·loca-les en motlles per a muffins. És important que el terra estigui cobert.
- Forneja de 5 a 10 minuts a 180 ° C fins que estiguin cruixents.
- Després treu-ho del forn i deixa-ho refredar del tot.
Pas 2
Per al farciment de la tassa de tac:
- Fregiu la carn picada en una paella amb una mica d'oli d'oliva.
- Talla la ceba en cèrcols fins, pela l'all, pica'l finament i afegeix-lo a la carn picada.
- Després desglaçar amb els tomàquets i deixar que tot bulli a foc lent.
- Assaona a gust amb sal i pebre.
- Pica l'alvocat juntament amb el suc de llima amb una forquilla fins que es formi una massa cremosa i assaona a gust.
Pas 3
Ajuntar:
- Ara omple les tasses amb la barreja de carn picada, afegeix la barreja d'alvocat i cobreix-la si vols. Optem per una mica de iogurt, tomàquet a rodanxes i formatge ratllat.