Brownie d'avellana Keto

(Versió Camil·la Kost)
INGREDIENTS (10 porcions)
▪️ 100 g de mantega
▪️ 100 g de xocolata 75% cacau 🍫
▪️ 100 g d'avellana 🌰
▪️ 65 g d' eritritol
▪️ 2 ous 🥚
▪️ 2 culleradetes d'essència de vainilla
.
👩‍🍳 PREPARACIÓ
1. Preescalfeu el forn a 180°C 🌡 .
2. Cuina les avellanes en una paella a foc mitjà 🔥 fins a daurar lleument. Cuida que no es cremin.
3. Retira amb un paper de cuina la closca (poden quedar parts de closca) i processa-les fins a triturar.
4. Col·loca la mantega i la xocolata en un bol apte per a microones, fon-les al microones a intervals de 20 segons.
5. Afegeix-hi l' eritritol i l'essència de vainilla. Bat bé 🥣 fins a integrar.
6. Afegeix-hi els ous i la farina d'avellanes. Torna a batre fins a formar la pasta de brownies.
7. Aboca la barreja en un motlle per a forn petit cobert de paper mantega⁄ pergamí (jo vaig fer servir un motlle per a pa 🍞 ).
8. Forneja per 30 a 40 minuts ⏲ (depenent si t'agraden més o menys cuits). Deixa-ho refredar per 15 minuts abans de retirar del motlle i tallar-ho.
9. Gaudeix! 😋
.
💡 TIP: Per a una versió 2.0 col·loca espurnes de xocolata a la barreja o decora el brownie amb avellanes triturades 🤩 , abans de portar al forn!
.