Brownie d'avellana Keto
(Versió Camil·la Kost)
INGREDIENTS (10 porcions)
100 g de mantega
100 g de xocolata 75% cacau
100 g d'avellana
65 g d' eritritol
2 ous
2 culleradetes d'essència de vainilla
.
PREPARACIÓ
1. Preescalfeu el forn a 180°C .
2. Cuina les avellanes en una paella a foc mitjà fins a daurar lleument. Cuida que no es cremin.
3. Retira amb un paper de cuina la closca (poden quedar parts de closca) i processa-les fins a triturar.
4. Col·loca la mantega i la xocolata en un bol apte per a microones, fon-les al microones a intervals de 20 segons.
5. Afegeix-hi l' eritritol i l'essència de vainilla. Bat bé fins a integrar.
6. Afegeix-hi els ous i la farina d'avellanes. Torna a batre fins a formar la pasta de brownies.
7. Aboca la barreja en un motlle per a forn petit cobert de paper mantega⁄ pergamí (jo vaig fer servir un motlle per a pa ).
8. Forneja per 30 a 40 minuts (depenent si t'agraden més o menys cuits). Deixa-ho refredar per 15 minuts abans de retirar del motlle i tallar-ho.
9. Gaudeix!
.
TIP: Per a una versió 2.0 col·loca espurnes de xocolata a la barreja o decora el brownie amb avellanes triturades , abans de portar al forn!
.