Brownie d'avellana Keto
(Versió Camil·la Kost)
INGREDIENTS (10 porcions)







.

1. Preescalfeu el forn a 180°C
.

2. Cuina les avellanes en una paella a foc mitjà
fins a daurar lleument. Cuida que no es cremin.

3. Retira amb un paper de cuina la closca (poden quedar parts de closca) i processa-les fins a triturar.
4. Col·loca la mantega i la xocolata en un bol apte per a microones, fon-les al microones a intervals de 20 segons.
5. Afegeix-hi l' eritritol i l'essència de vainilla. Bat bé
fins a integrar.

6. Afegeix-hi els ous i la farina d'avellanes. Torna a batre fins a formar la pasta de brownies.
7. Aboca la barreja en un motlle per a forn petit cobert de paper mantega⁄ pergamí (jo vaig fer servir un motlle per a pa
).

8. Forneja per 30 a 40 minuts
(depenent si t'agraden més o menys cuits). Deixa-ho refredar per 15 minuts abans de retirar del motlle i tallar-ho.

9. Gaudeix!

.


.