Budín de Llimona Keto (Versió Camil·la Kost)

INGREDIENTS (16 porcions)
BUDÍN
▪️ 250 g de formatge crema
▪️ 9 ous 🥚
▪️ 150 g de farina de coco 🥥
▪️ 100 g d' eritritol
▪️ 115 g de mantega 🧈 , a temperatura ambient
▪️ 1 culleradeta d'essència de vainilla
▪️ ½ cullerada de pols per coure
▪️ 1 cullerada de suc de llimona
▪️ 1 culleradeta de closca de llimona, ratllada
GLASSEAT
▪️ 1 rajolí de llimona 🍋
▪️ 55 g d' eritritol polvoritzat/en pols (o mig sobre de stevia + 30 g de formatge crema)
▪️ 50 g de crema de llet/nata
.
👩‍🍳 PREPARACIÓ
1. Preescalfar el forn a 180°C 🌡 .
2. En un bol gran, bat 🥣 la mantega , el formatge crema, l' eritritol i l'essència de vainilla. Vés afegint els ous, un per vegada, i batent.
3. Afegeix-hi tots els ingredients secs: la farina de coco 🥥 , la pols per coure. Remena bé fins a formar una pasta uniforme. Saboritza amb suc i closca de llimona, prova i corregeix el sabor i el dolç.
4. Aboca la barreja en un motlle per a pa 🍞 , prèviament greixat amb mantega (o cobert amb paper mantega).
5. Porta al forn per 90 minuts ⏲ , o fins que en ingressar un escuradents al centre, aquest surti sec.
6. Deixa refredar el budí per 10 minuts i desemmotlla.
7. Bat en un bol mitjà l' eritritol en pols, amb la crema de llet i la llimona. Aboca't per dalt del budí un cop fred.
8. Gaudeix! 😋
.
💡 TIP: Altres opcions de budín: espurnes de xocolata amarga, canyella, fruits vermells o marbre (col·loca cacau a la meitat de la barreja).
.