Pa de motlle de proteïna Keto
INGREDIENTS (12 porcions)
50 g d'aïllat de proteïna, sabor neutre
120 g de formatge crema
25 g de psillium en pols
3 ous
2 culleradetes de pols per coure
2 culleradetes de vinagre de poma
pessic de sal
.
PREPARACIÓ
1. Preescalfar el forn a 160°C .
2. En un bol gran, barreja el formatge crema fins a suavitzar i afegeix-hi els ous. Bat fins a retirar tots els grumolls. Afegeix la proteïna, el psillium , la pols per coure i la sal. Barreja bé fins a combinar. Afegeix-hi el vinagre de poma i torna a barrejar.
3. Deixa reposar per 5 minuts o fins que es torni una pasta enganxosa.
4. Greixeu un motlle per a pa amb mantega⁄ oli de coco o cobriu amb paper mantega i aboqueu la pasta. Distribueix bé la pasta al motlle.
5. Porta al forn per 40 minuts , o fins que en ingressar un escuradents al centre, aquest surti sec.
6. Deixa refredar 10 minuts al motlle i després 20 minuts fins a tallar.
7. Gaudeix!
.
TIP: Dels “whey protein”, busca aïllat de proteïna per assegurar-te que sigui 0 carbs per porció.