Coca de tassa de xocolata Keto
Ingredients
- 4 cullerades de farina d'ametlles
- 2 cullerades de cacau en pols
- 4 cullerades de eritritol
- 1 culleradeta de llevat en pols
- ½ culleradeta de extracte de vainilla
- 2 polses de sal
- 2 ous batuts
- 3 cullerades d' oli de coco fos
- 1 culleradeta d' oli de coco per oliar les tasses
- 1 2 ⁄ 3 cdas de xocolata negra sense sucre picat en trossos grans (busqui stevia, eritritol i/o fruita de monjo als ingredients)
Microones (7 minuts)
-
Barreja els ingredients secs en un bol petit. Afegeix els ous, l' oli de coco fos i la xocolata . Barreja fins que quedi suau.
-
Divideix igualment la massa en quatre tasses de cafè ben oliades o motlles per a microones.
-
Cuina al microones a temperatura alta durant 1-1 ½ minuts (700 watts). Retira-ho i deixa-ho refredar durant un minut.
Forn (20 minuts)
També pots enfornar els muffins al forn. Els microones varien en capacitat i els resultats depenen de la mida de la tassa, etc.
-
Preescalfeu el vostre forn a 175 °C.
-
Combina els ingredients secs en un bol petit. Afegeix els ous, l'oli de coco fos i la xocolata . Barreja fins que quedi suau.
-
Col·loca la massa en un motlle per a muffins i omple'ls fins a la meitat.
-
Forneja durant uns 12-14 minuts o fins que estigui elàstic al tacte quan premeu suaument al mig.