Coca de tassa de xocolata Keto

Ingredients

  • 4 cullerades de farina d'ametlles 
  • 2 cullerades de cacau en pols
  • 4 cullerades de eritritol 
  • 1 culleradeta de llevat en pols
  • ½ culleradeta de extracte de vainilla
  • 2 polses de sal
  • 2 ous batuts
  • 3 cullerades d' oli de coco fos
  • 1 culleradeta d' oli de coco per oliar les tasses
  • 1 2  3 cdas de xocolata negra sense sucre picat en trossos grans (busqui stevia, eritritol i/o fruita de monjo als ingredients)
Instruccions
Microones (7 minuts)
  1. Barreja els ingredients secs en un bol petit. Afegeix els ous, l' oli de coco fos i la xocolata . Barreja fins que quedi suau.
  2. Divideix igualment la massa en quatre tasses de cafè ben oliades o motlles per a microones.
  3. Cuina al microones a temperatura alta durant 1-1 ½ minuts (700 watts). Retira-ho i deixa-ho refredar durant un minut.

Forn (20 minuts)

També pots enfornar els muffins al forn. Els microones varien en capacitat i els resultats depenen de la mida de la tassa, etc.

  1. Preescalfeu el vostre forn a 175 °C.
  2. Combina els ingredients secs en un bol petit. Afegeix els ous, l'oli de coco fos i la xocolata . Barreja fins que quedi suau.
  3. Col·loca la massa en un motlle per a muffins i omple'ls fins a la meitat.
  4. Forneja durant uns 12-14 minuts o fins que estigui elàstic al tacte quan premeu suaument al mig.