Pa d'hamburguesa keto
(Versió Camil·la Kost)
INGREDIENTS
(5 porcions)
150 g de formatge mozzarella , en fils
60 g de formatge crema
1 ou
1 cullerada de pols per coure
20 g de llavors de sèsam
1 safata barata de metall per embrutar
.
PREPARACIÓ
1. Preescalfar el forn a 200°C .
2. Col·loca el formatge mozzarella i el formatge crema en un bol gran apte per a microones. Escalfa al microones fins fondre, en intervals de 30 segons (prop d'1 minut i mig). Barreja bé fins a combinar.
3. Afegeix-hi l'ou i barreja-ho novament. Incorpora la farina d'ametlles i la pols per coure.
4. Barreja i pasta fins a formar una massa. La massa pot estar una mica enganxosa però fàcil de manejar. Si se't dificulta, afegeix una mica més de farina d'ametlles .
5. Dividiu la massa en 5 parts iguals, doneu-li la forma de pa d'hamburguesa i col·loqueu-la en una safata per a forn coberta amb paper mantega⁄ pergamí o estora de silicona.
7. A la base del forn, col·loca la safata per embrutar amb 6 cubs de gel , per ajudar que el pa creixi.
8. Porta els pans al forn per 15 minuts o fins a daurar la superfície. Deixa refredar els pans abans de tallar, prop de 10 minuts.
9. Gaudeix!
.
TIP: Els pans no són tous, sinó més aviat durs, perfectes per menjar amb les mans . Una altra opció de pa d'hamburguesa són els panxets amb sèsam!