Saltar al contenido

📦ENVÍOS GRATIS (Península y Portugal) a partir de 39€

RECETAS KETO SALADAS

Pa d'hamburguesa keto

(Versió Camil·la Kost)
INGREDIENTS

(5 porcions)

▪️ 150 g de farina d'ametlles
▪️ 150 g de formatge mozzarella 🧀 , en fils
▪️ 60 g de formatge crema
▪️ 1 ou 🥚
▪️ 1 cullerada de pols per coure
▪️ 20 g de llavors de sèsam
▪️ 1 cullerada de mantega 🧈 , fosa (per daurar)
▪️ 1 safata barata de metall per embrutar
.
👩‍🍳 PREPARACIÓ
1. Preescalfar el forn a 200°C 🌡 .
2. Col·loca el formatge mozzarella i el formatge crema en un bol gran apte per a microones. Escalfa al microones fins fondre, en intervals de 30 segons (prop d'1 minut i mig). Barreja bé 🥣 fins a combinar.
3. Afegeix-hi l'ou i barreja-ho novament. Incorpora la farina d'ametlles i la pols per coure.
4. Barreja i pasta fins a formar una massa. La massa pot estar una mica enganxosa però fàcil de manejar. Si se't dificulta, afegeix una mica més de farina d'ametlles .
5. Dividiu la massa en 5 parts iguals, doneu-li la forma de pa d'hamburguesa i col·loqueu-la en una safata per a forn coberta amb paper mantega⁄ pergamí o estora de silicona.
6. Pinzella el topall dels pans amb mantega 🧈 fosa i empolvora les llavors de sèsam.
7. A la base del forn, col·loca la safata per embrutar amb 6 cubs de gel 🧊 , per ajudar que el pa creixi.
8. Porta els pans al forn per 15 minuts ⏲ o fins a daurar la superfície. Deixa refredar els pans abans de tallar, prop de 10 minuts.
9. Gaudeix! 😋
.
💡 TIP: Els pans no són tous, sinó més aviat durs, perfectes per menjar amb les mans 🙌 . Una altra opció de pa d'hamburguesa són els panxets amb sèsam!
Publicación anterior Siguiente publicación

Deja un comentario

Tenga en cuenta que los comentarios deben aprobarse antes de publicarse.

Welcome to our store
Welcome to our store
Welcome to our store