
Pa d'hamburguesa keto
(Versió Camil·la Kost)
INGREDIENTS
(5 porcions)








.
PREPARACIÓ
1. Preescalfar el forn a 200°C
.

2. Col·loca el formatge mozzarella i el formatge crema en un bol gran apte per a microones. Escalfa al microones fins fondre, en intervals de 30 segons (prop d'1 minut i mig). Barreja bé
fins a combinar.

3. Afegeix-hi l'ou i barreja-ho novament. Incorpora la farina d'ametlles i la pols per coure.
4. Barreja i pasta fins a formar una massa. La massa pot estar una mica enganxosa però fàcil de manejar. Si se't dificulta, afegeix una mica més de farina d'ametlles .
5. Dividiu la massa en 5 parts iguals, doneu-li la forma de pa d'hamburguesa i col·loqueu-la en una safata per a forn coberta amb paper mantega⁄ pergamí o estora de silicona.
7. A la base del forn, col·loca la safata per embrutar amb 6 cubs de gel
, per ajudar que el pa creixi.

8. Porta els pans al forn per 15 minuts
o fins a daurar la superfície. Deixa refredar els pans abans de tallar, prop de 10 minuts.

9. Gaudeix!

.

