Pastel de chocolate keto en taza

Pastís de xocolata keto en tassa

INGREDIENTS
  • 4 cullerades de farina d'ametlles
  • 2 cullerades de cacau en pols
  • 4 cullerades d' eritritol granulat
  • 1 culleradeta de llevat en pols
  • ½ culleradeta de extracte de vainilla
  • 2 polses de sal
  • 2 ous batuts
  • 3 cullerades de oli de coco fos
  • 1 culleradeta de oli de coco per oliar les tasses
  • 1 cda. de xocolata negra sense sucre picat en trossos grans (busqui stevia, eritritol i/o fruita de monjo als ingredients)
INSTRUCCIONS


Microones (7 minuts)

  1. Barreja els ingredients secs en un bol petit. Afegeix-hi els ous, l' oli de coco fos i la xocolata. Barreja fins que quedi suau.
  2. Divideix igualment la massa en quatre tasses de cafè ben oliades o motlles per a microones.
  3. Cuina al microones a temperatura alta durant 1-1 ½ minuts (700 watts). Retira-ho i deixa-ho refredar durant un minut.

Forn (20 minuts)

També pots enfornar els muffins al forn. Els microones varien en capacitat i els resultats depenen de la mida de la tassa, etc.

  1. Preescalfeu el vostre forn a 175 °C.
  2. Combina els ingredients secs en un bol petit. Afegeix-hi els ous, l' oli de coco fos o la mantega i la xocolata. Barreja fins que quedi suau.
  3. Col·loca la massa en un motlle per a muffins i omple'ls fins a la meitat.
  4. Forneja durant uns 12-14 minuts o fins que estigui elàstic al tacte quan premeu suaument al mig.
Tornar al bloc

Deixa un comentari

Tingueu en compte que els comentaris s'han d'aprovar abans que es publiquin.