receta pizza de coliflor keto

Pizza de coliflor keto

(Versió Camil·la Kost)
INGREDIENTS
(8 porcions)
BASE
▪️ 300 g de flors de coliflor
▪️ 80 g de formatge parmesà⁄ mozzarella, en fils
▪️ 1 ou gran
▪️ 1 culleradeta d'all
▪️ 1 culleradeta de ceba en pols
▪️ 1 pessic de sal
COBERTURA
▪️ 80 g de mozzarella en fils
▪️ 50 g de salsa de tomàquet
▪️ 30 g pepperoni (o tomàquet)
.
👩‍🍳 PREPARACIÓ
1. Preescalfar el forn a 180°C 🌡 .
2. Col·loca la coliflor en una processadora d'aliments i prem fins que sembli arròs finit 🍚 .
3. Per treure la humitat a la coliflor, escalfa l'arròs de coliflor en una paella a foc mitjà baix, remenant sovint perquè no es cremi, per aproximadament 10 minuts.
4. Quan es veu una mica sec, afegeix el formatge en brins, l'all i la pols de ceba.
5. Continua cuinant a foc mitjà fins que el formatge 🧀 es fon.
6. Retira la paella del foc, deixa-ho refredar per un minut i afegeix-hi l'ou. Barreja fins a formar una massa.
7. Col·loca la massa en una safata per a forn coberta amb estora de silicona o una safata antiadherent. Pots ruixar-ho amb una mica d'oli perquè no s'enganxi la massa.
8. Estén la massa en forma de pizza i porta al forn per 20 minuts o fins que estigui lleugerament daurada.
9. Afegeix la cobertura: salsa de tomàquet, més formatge i pepperoni. Col·loca la pizza novament al forn per 10 minuts o fins que el formatge es fongui.
10. Gaudeix! 😋
.
💡 TIP: Pots escórrer la coliflor en un repassador si vols retirar el màxim d'aigua perquè encara quedi més crocant.
Tornar al bloc

Deixa un comentari

Tingueu en compte que els comentaris s'han d'aprovar abans que es publiquin.