
Pizza de coliflor keto
(Versió Camil·la Kost)
INGREDIENTS
(8 porcions)
BASE






COBERTURA



.
PREPARACIÓ
1. Preescalfar el forn a 180°C
.

2. Col·loca la coliflor en una processadora d'aliments i prem fins que sembli arròs finit
.

3. Per treure la humitat a la coliflor, escalfa l'arròs de coliflor en una paella a foc mitjà baix, remenant sovint perquè no es cremi, per aproximadament 10 minuts.
4. Quan es veu una mica sec, afegeix el formatge en brins, l'all i la pols de ceba.
5. Continua cuinant a foc mitjà fins que el formatge
es fon.

6. Retira la paella del foc, deixa-ho refredar per un minut i afegeix-hi l'ou. Barreja fins a formar una massa.
7. Col·loca la massa en una safata per a forn coberta amb estora de silicona o una safata antiadherent. Pots ruixar-ho amb una mica d'oli perquè no s'enganxi la massa.
8. Estén la massa en forma de pizza i porta al forn per 20 minuts o fins que estigui lleugerament daurada.
9. Afegeix la cobertura: salsa de tomàquet, més formatge i pepperoni. Col·loca la pizza novament al forn per 10 minuts o fins que el formatge es fongui.
10. Gaudeix!

.
