Pizza de coliflor keto
(Versió Camil·la Kost)
INGREDIENTS
(8 porcions)
BASE
300 g de flors de coliflor
80 g de formatge parmesà⁄ mozzarella, en fils
1 ou gran
1 culleradeta d'all
1 culleradeta de ceba en pols
1 pessic de sal
COBERTURA
80 g de mozzarella en fils
50 g de salsa de tomàquet
30 g pepperoni (o tomàquet)
.
PREPARACIÓ
1. Preescalfar el forn a 180°C .
2. Col·loca la coliflor en una processadora d'aliments i prem fins que sembli arròs finit .
3. Per treure la humitat a la coliflor, escalfa l'arròs de coliflor en una paella a foc mitjà baix, remenant sovint perquè no es cremi, per aproximadament 10 minuts.
4. Quan es veu una mica sec, afegeix el formatge en brins, l'all i la pols de ceba.
5. Continua cuinant a foc mitjà fins que el formatge es fon.
6. Retira la paella del foc, deixa-ho refredar per un minut i afegeix-hi l'ou. Barreja fins a formar una massa.
7. Col·loca la massa en una safata per a forn coberta amb estora de silicona o una safata antiadherent. Pots ruixar-ho amb una mica d'oli perquè no s'enganxi la massa.
8. Estén la massa en forma de pizza i porta al forn per 20 minuts o fins que estigui lleugerament daurada.
9. Afegeix la cobertura: salsa de tomàquet, més formatge i pepperoni. Col·loca la pizza novament al forn per 10 minuts o fins que el formatge es fongui.
10. Gaudeix!
.
TIP: Pots escórrer la coliflor en un repassador si vols retirar el màxim d'aigua perquè encara quedi més crocant.