Pizza Margarita keto
(Versió Camil·la Kost)
INGREDIENTS
(4 porcions)
4 ous
200 g de maionesa (baixa en carbohidrats)
175 g de farina d'ametlla
2 cullerades (15 g) de psillium en pols
2 culleradetes (10 g) de pols per coure
Cobertura
125 ml de salsa de tomàquet per a pizza
150 g d'algun formatge ratllat gruixut (mozzarella, provolone, etc).
100 g de tomàquets cherry tallats a rodanxes.
1 planteta d'alfàbrega
PREPARACIÓ
1. Preescalfeu el forn a 180°C, barregeu els ous i la maionesa en un bol gran. Afegiu la resta dels ingredients, juntament amb una mica de sal, i combini bé. Deixeu reposar per 5 minuts.
2. Cobriu un recipient rodó apte per a forn amb paper mantega. Escampa la barreja sobre el paper. Ajuda untar les mans o una espàtula amb un rajolí d'oli d'oliva.
3. Cuini per 15 minuts o fins que l'escorça estigui lleugerament daurada. Remeneu del forn i deixeu refredar per 5 minuts. Torneu a col·locar la base al recipient retirant el paper mantega.
4. Afegiu la salsa de tomàquet i el formatge ratllat. Enforneu per 10 minuts més i afegiu els tomàquets cherry. Fornegeu per 5 minuts.
5. Traieu la pizza del forn i decoreu amb l'alfàbrega.
6. GAUDEIX