¿CÓMO EMPIEZO LA DIETA CETOGÉNICA Y QUE PUEDO COMER?

COM COMENÇO LA DIETA CETOGÈNICA I QUE PUC MENJAR?

Com començo i què puc menjar? Una bona manera de començar és reduint els teus carbohidrats nets diaris a 20 gr. Recorda, la fibra no compta per a la teva ingesta diària de carbohidrats, de manera que si alguna cosa que menges té 10 g de carbohidrats però 8 g de fibra, aleshores té 2 g de carbohidrats nets.

Usa vegetals verds i fibrosos com a principal font de carbohidrats.
Mantingues la ingesta de proteïnes adequada. Intenta menjar almenys 1,8-2,2 gr per quilo de massa corporal magra.


Augmenta la proporció de greix a la teva dieta: la major part de la teva energia provindrà del greix, per la qual cosa no necessites evitar-la, simplement no t'excedeixis.

Augmentar la quantitat daigua que beus.
Reposar els teus electròlits. Pel que fa al que pots menjar: menja verdures de fulles verdes fosques, carns vermelles amb greixos, pollastre sense pell, peix, vísceres, ous, llavors i nous, productes lactis sencers o qualsevol altra cosa que sigui rica en nutrients, greixos, proteïnes i fibra.

Els carbohidrats són lúnic límit. La proteïna és important. El greix es consumeix per satisfer la gana, no és tan important. Els greixos recomanats són els de carn, oli d'oliva, mantega i oli de coco.

Encara que la fibra és un carbohidrat, no es digereix com un carbohidrat simple i, per tant, no s'inclou al seu recompte diari de carbohidrats.
És important emfatitzar que la fibra simplement no s'explica.

Es curosa en les compres dels teus productes, que tinguin les taules nutricionals.
Tornar al bloc

Deixa un comentari

Tingueu en compte que els comentaris s'han d'aprovar abans que es publiquin.