NOSOTR@S

Tant la Núria com jo, la Gabriela, arribem a l'estil de vida keto al mateix moment i per diferents raons.

Nuria , va arribar a la dieta keto arran d'un problema oncològic . -“Diferents professionals em van recomanar llegir més sobre la incidència del sucre en el desenvolupament tumoral. I després de llegir i informar-me, vaig arribar a la dieta keto . Amb l'aval del meu oncòleg, vaig començar amb keto el mateix dia que iniciava el tractament per al càncer. Si bé sé, que amb aquesta dieta no guareixo el càncer, he notat una millora en les meves analítiques i estic ajudant al meu metabolisme que sigui més eficient ”-.

D'altra banda, jo , Gabriela , vaig arribar a l'estil de vida keto , entrant a menopausa i amb molt sobrepès . -“En una visita rutinària a l'endocrinoleg, li vaig comentar que em costava molt baixar de pes. El detonant va ser quan vaig pujar a la bàscula i em vaig adonar que tenia 30 quilos de més. Aquella mateixa tarda, em vaig baixar un audiollibre, - El codi de l'obesitat- i allà vaig entendre la importància dels carbohidrats en el metabolisme dels greixos. He baixat ja 8 quilos .”-

Aquí va néixer Botiga Keto . Com un espai on trobar productes, informació i receptes. Un lloc on et sentiràs atesa i entesa .

A Tiendaketo.es posem a disposició dels nostres clients productes de gran qualitat , que no trobem fàcilment als supermercats, un bloc amb articles sobre l'estil de vida keto i receptes verificades que podem fer a casa.

⏱⏱⏱⏱⏱⏱⏱⏱⏱⏱⏱⏱⏱⏱⏱⏱⏱⏱⏱⏱⏱⏱⏱⏱

El temps ha anat passant i Gaby va seguir amb un altre projecte professional, relacionat també amb tema de nutrició, però tractant el vessant dels trastorns nutricionals amb teràpia Gestalt. Podeu trobar-la a: Gabriela López 😊

Jo, Nuria, segueixo amb botiga keto, buscant sense descans productes keto i low carb , amb bons ingredients, bons macros ia bon preu . Que ens puguin ajudar a prevenir i controlar totes aquestes malalties que tenen a veure amb l'augment de glucosa a la sang .

 Sempre anem incorporant nous productes i noves a la botiga, per apropar-te totes les novetats europees de keto

També tenim la sort de tenir en Jordi i la Maite en atenció al client, gestionant amb afecte totes les vostres comandes.

No se'ls escapa ni una! Ells posen, als vostres paquets, aquests regalets que tant us agraden! 🎁🛒