FOCACCIA KETO
Avui et portem una recepta deliciosa de foccaccia keto.
La foccaccia keto és un bon comodí per a un sopar informal, pots emplenar-la de pernilet, o decorar-la amb el que més et vingui de gust. També és perfecte com pa keto per dipejar! A la botiga ens agrada tal com està a la recepta, més avall.
INGREDIENTS
- 200 gr. mozzarella ratllada
- 30 gr. formatge crema
- 1 cullerada llevat en pols
- 1 ou gran
- 170 gr. farina d'ametlla
COBERTURA
- Picada de fulles aromàtiques al gust ( jo poso fils de romaní)
- 1 pessic de sal de l'himàlaia
- Doll d'oli AOVE
ELABORACIÓ
- Preescalfeu el forn a 180º
- Motlle de 21 cm aprox folrat amb paper per enfornar
- En un recipient apte per a microones, barreja el formatge crema, la mozzarella, en intervals de 30 segons, fins que quedi integrat (1 min, aprox)
- Afegeix-hi la farina d'ametlles, llevat en pols i l'ou. Barreja bé fins que quedi uniforme
- Escampa la barreja al motlle i fes foradets a la massa amb el rovell dels teus dits.
-
Decora amb les herbes, la sal de l'himàlaia i l'AOVE. Això farà que notis explosions de sabor en menjar. Deliciós!
-
Forneja durant 15 min a potència mitjana o fins que vegis que la superfície ja està dauradeta.
-
Deixa refredar i talla en quadradets.
GAUDEIX!
Troba més receptes al nostre keto bloc , com la recepta dels panets keto o les patates fregides amb només 3 ingredients .