Fudge de xocolata keto i crema de cacauet
FUDGE DE XOCOLATA KETO I CREMA DE CACAUET
Et portem la recepta del fudge keto de xocolata i crema de cacauets més deliciós que hem tastat. És una recepta keto, senzilla i amb pocs ingredients.
INGREDIENTS
- 1/2 culleradeta eritritol
- 150 gr. mantega de cacauet , a temperatura ambient
- 300 gr. de farina d'ametlles fina
- 150 gr. mantega ghee fosa
- Xocolata keto
- 1 cullerada de ghee
ELABORACIÓ
- Folra una safata de forn amb paper de forn.
- Capa inferior: Estova una mica la mantega al microones. Deixa-ho refredar una mica.
- Barreja l'eritritol, la farina d'ametlles i la mantega de cacauet. Perquè no quedin grumolls, millor fer servir un batedor manual.
- Estén la barreja a la safata de forn i aplana-la bé amb una espàtula. Congela 15 minuts Capa superior: Posa trossos de xocolata keto i la cullerada de mantega en un recipient apte per a microones. Escalfa de 30 seg a 30 seg, remenant cada vegada.
- Un cop ja tinguis la xocolata i la mantega foses uniformement, aboca-te-la barreja sobre la safata de forn, sobre la barreja anterior, que haurà d'estar ferma.
- Intenta escampar suaument amb l'espàtula, perquè quedin les 2 capes sense que es barregin.
- Finalment, posa paper fim a la font i refrigera 3 hores a la nevera.
- Després desemmotlla i talla en quadrats, al teu gust
- Conserveu-los a la nevera, en un recipient hermètic. Duren fins a 15 dies.
- Treu-los 5 min abans de consumir, estan deliciosos