Recepta de tallarines konjac keto amb llagostins i cloïsses
Tallarins konjac amb llagostins i cloïsses
Ingredients
300 grs de cloïsses
350 grs de llagostins cuits
10 tomàquets cherry
100 ml de vi blanc
100 ml de brou de peix
2 dents d'all
1 branqueta de julivert
1 bitxo
3 cullerades d'oli d'oliva verge
Sal i pebre al gust
Preparació
1- Pica l'all i el julivert, pela els llagostins, talla els tomàquets cherry per la meitat i renta la pasta de konjac .
2- En una cassola gran amb 2 cullerades d'oli d'oliva al foc, daura l'all i reserva-ho.
3- Afegeix el vi i el brou de peix perquè s'escalfin, llavors afegeix els llagostins, el julivert i les cloïsses. Quan s'obrin les cloïsses, les retires juntament amb els llagostins i les reserves.
4 - Poseu els tomàquets amb la cassola amb el brou al foc fins que comencin a estar tous. En aquest moment, afegeix la pasta de konjac juntament amb l'all daurat, el bitxo i una culleradeta defarina de konjac perquè s'espesseixi.
5- Deixa coent a foc mitjà uns 5 minuts més. I finalment, afegeix els llagostins, les cloïsses, la sal i el pebre, remenant bé durant un parell de minuts.
Si vols veure més productes konjac, no et perdis la varietat de pasta konjac a tiendaketo.es