Receta de tallarines konjac keto con langostinos y almejas

Recepta de tallarines konjac keto amb llagostins i cloïsses

Tallarins konjac amb llagostins i cloïsses

Ingredients

 300 grs de cloïsses
 350 grs de llagostins cuits
 10 tomàquets cherry
 100 ml de vi blanc
 100 ml de brou de peix
 1 culleradeta defarina de glucomanà
 2 dents d'all
 1 branqueta de julivert
 1 bitxo
 3 cullerades d'oli d'oliva verge
 Sal i pebre al gust

Preparació

1- Pica l'all i el julivert, pela els llagostins, talla els tomàquets cherry per la meitat i renta la pasta de konjac .
2- En una cassola gran amb 2 cullerades d'oli d'oliva al foc, daura l'all i reserva-ho.
3- Afegeix el vi i el brou de peix perquè s'escalfin, llavors afegeix els llagostins, el julivert i les cloïsses. Quan s'obrin les cloïsses, les retires juntament amb els llagostins i les reserves.
4 - Poseu els tomàquets amb la cassola amb el brou al foc fins que comencin a estar tous. En aquest moment, afegeix la pasta de konjac juntament amb l'all daurat, el bitxo i una culleradeta defarina de konjac perquè s'espesseixi.
5- Deixa coent a foc mitjà uns 5 minuts més. I finalment, afegeix els llagostins, les cloïsses, la sal i el pebre, remenant bé durant un parell de minuts.

Si vols veure més productes konjac, no et perdis la varietat de pasta konjac a tiendaketo.es

Tornar al bloc

Deixa un comentari

Tingueu en compte que els comentaris s'han d'aprovar abans que es publiquin.