Saltar al contenido

📦ENVÍOS GRATIS (Península y Portugal) a partir de 39€

RECETAS KETO SALADAS

Recepta d'arròs konjac amb pollastre

Arròs Konjac amb pollastre

  • Arròs Konjac 150 gr.
  • 200 grams de pollastre tallat a trossets
  • 1 got de brou de pollastre
  • 1 cullerada de ceba fresca picada
  • 1 gra d'all picat
  • 1 nyora (pebrot assecat al sol)
  • una mica de sal i pebre
  • opcional: espècies per a pollastre o paella que no portin sucre
  1. Comencem pel  Arròs Konjac : obrim el paquet i aboquem el contingut en un colador. Tirem el líquid de conservació i aclarim l'arròs amb aigua fresca. Poseu l'arròs en una tassa i cobriu-ho amb brou de pollastre ben calent. Deixem que reposi de 7 a 10 minuts.
  2. Escaldem la nyora: trenquem el pebrot sec amb els dits o usant una tisora, traiem les llavors i la tija. Posem el pebrot en una tassa i cobrim amb aigua bullint. Deixem reposar 10 minuts.
  3. Precuinem la ceba i l'all : els posem en un recipient amb tapa apte per a microones i els cuinem al vapor de 30 segons a un minut, a màxima potència. Així imitem un sofregit sense fer servir res d'oli.
  4. Trossegem el pollastre, tallant-lo en daus : el més còmode és fer servir pit, però jo prefereixo fer servir cuixa i contracuixa perquè queden més saborosos.
  5. Posem el pollastre en una paella al foc . Cuinem durant un parell de minuts a foc fort, perquè es daurin bé tots els trossets.
  6. Baixem el foc i afegim la ceba i l'all precuinats a la paella. Donem un parell de voltes.
  7. Traiem els trossos de pebrot de l'aigua. Podem raspar la carn del pebrot usant una cullera o senzillament picar tot bé fi usant un ganivet.
  8. Aboquem el pebrot a la paella i hi afegim 7 o 8 cullerades soperes del brou on havíem estat remullant l'arròs de konjac.
  9. Deixem que es faci uns 10 minuts, perquè el pollastre quedi tendre. En aquest temps el brou reduirà i farà una mica de salsa.
  10. Afegim el Arròs Konjac escorregut a la paella i remenem , cuinant 2 minuts més, perquè l'arròs es barregi amb el pollastre i la salsa.
  11. Servim amb una mica de julivert fresc. A gaudir!

Temps: 15 minuts de preparació + 15 minuts de cocció

Publicación anterior Siguiente publicación

Deja un comentario

Tenga en cuenta que los comentarios deben aprobarse antes de publicarse.

Welcome to our store
Welcome to our store
Welcome to our store