receta arroz konjac con pollo

Recepta d'arròs konjac amb pollastre

Arròs Konjac amb pollastre

  • Arròs Konjac 150 gr.
  • 200 grams de pollastre tallat a trossets
  • 1 got de brou de pollastre
  • 1 cullerada de ceba fresca picada
  • 1 gra d'all picat
  • 1 nyora (pebrot assecat al sol)
  • una mica de sal i pebre
  • opcional: espècies per a pollastre o paella que no portin sucre
  1. Comencem pel  Arròs Konjac : obrim el paquet i aboquem el contingut en un colador. Tirem el líquid de conservació i aclarim l'arròs amb aigua fresca. Poseu l'arròs en una tassa i cobriu-ho amb brou de pollastre ben calent. Deixem que reposi de 7 a 10 minuts.
  2. Escaldem la nyora: trenquem el pebrot sec amb els dits o usant una tisora, traiem les llavors i la tija. Posem el pebrot en una tassa i cobrim amb aigua bullint. Deixem reposar 10 minuts.
  3. Precuinem la ceba i l'all : els posem en un recipient amb tapa apte per a microones i els cuinem al vapor de 30 segons a un minut, a màxima potència. Així imitem un sofregit sense fer servir res d'oli.
  4. Trossegem el pollastre, tallant-lo en daus : el més còmode és fer servir pit, però jo prefereixo fer servir cuixa i contracuixa perquè queden més saborosos.
  5. Posem el pollastre en una paella al foc . Cuinem durant un parell de minuts a foc fort, perquè es daurin bé tots els trossets.
  6. Baixem el foc i afegim la ceba i l'all precuinats a la paella. Donem un parell de voltes.
  7. Traiem els trossos de pebrot de l'aigua. Podem raspar la carn del pebrot usant una cullera o senzillament picar tot bé fi usant un ganivet.
  8. Aboquem el pebrot a la paella i hi afegim 7 o 8 cullerades soperes del brou on havíem estat remullant l'arròs de konjac.
  9. Deixem que es faci uns 10 minuts, perquè el pollastre quedi tendre. En aquest temps el brou reduirà i farà una mica de salsa.
  10. Afegim el Arròs Konjac escorregut a la paella i remenem , cuinant 2 minuts més, perquè l'arròs es barregi amb el pollastre i la salsa.
  11. Servim amb una mica de julivert fresc. A gaudir!

Temps: 15 minuts de preparació + 15 minuts de cocció

Tornar al bloc

Deixa un comentari

Tingueu en compte que els comentaris s'han d'aprovar abans que es publiquin.