Recepta d'arròs konjac amb pollastre
Arròs Konjac amb pollastre
- Arròs Konjac 150 gr.
- 200 grams de pollastre tallat a trossets
- 1 got de brou de pollastre
- 1 cullerada de ceba fresca picada
- 1 gra d'all picat
- 1 nyora (pebrot assecat al sol)
- una mica de sal i pebre
- opcional: espècies per a pollastre o paella que no portin sucre
- Comencem pel Arròs Konjac : obrim el paquet i aboquem el contingut en un colador. Tirem el líquid de conservació i aclarim l'arròs amb aigua fresca. Poseu l'arròs en una tassa i cobriu-ho amb brou de pollastre ben calent. Deixem que reposi de 7 a 10 minuts.
- Escaldem la nyora: trenquem el pebrot sec amb els dits o usant una tisora, traiem les llavors i la tija. Posem el pebrot en una tassa i cobrim amb aigua bullint. Deixem reposar 10 minuts.
- Precuinem la ceba i l'all : els posem en un recipient amb tapa apte per a microones i els cuinem al vapor de 30 segons a un minut, a màxima potència. Així imitem un sofregit sense fer servir res d'oli.
- Trossegem el pollastre, tallant-lo en daus : el més còmode és fer servir pit, però jo prefereixo fer servir cuixa i contracuixa perquè queden més saborosos.
- Posem el pollastre en una paella al foc . Cuinem durant un parell de minuts a foc fort, perquè es daurin bé tots els trossets.
- Baixem el foc i afegim la ceba i l'all precuinats a la paella. Donem un parell de voltes.
- Traiem els trossos de pebrot de l'aigua. Podem raspar la carn del pebrot usant una cullera o senzillament picar tot bé fi usant un ganivet.
- Aboquem el pebrot a la paella i hi afegim 7 o 8 cullerades soperes del brou on havíem estat remullant l'arròs de konjac.
- Deixem que es faci uns 10 minuts, perquè el pollastre quedi tendre. En aquest temps el brou reduirà i farà una mica de salsa.
- Afegim el Arròs Konjac escorregut a la paella i remenem , cuinant 2 minuts més, perquè l'arròs es barregi amb el pollastre i la salsa.
- Servim amb una mica de julivert fresc. A gaudir!
Temps: 15 minuts de preparació + 15 minuts de cocció