Recepta arròs konjac fregit
Ingredients:
- 2 Alls
- Arròs konjac
- 2 Ous
- 2 cullerades de vinagre de sidra
- Cibulet o cebes tendres
- Oli d'alvocat, ghee, sal i pebre
- Mantega ghee 1 cda
Elaboració:
- Sofregiu les rodanxes d'all amb oli d'alvocat fins que es daurin una mica.
- Posa l'oli d'all de banda, deixant només mitja cullerada a la paella amb una altra mitja cullerada sopera de mantega clarificada ghee .
- Salta l' arròs konjac baix amb sal i pebre fins que l'arròs comenci a rebentar.
- Empenyeu l'arròs a un costat i afegiu-hi una cullerada de vinagre de sidra . Quan s'escalfi el vinagre, barreja-ho amb l'arròs
- Empeny l'arròs de banda i afegiu els ous batuts per fer ous remenats suaus
- Barreja i cobreix amb els ous fins que estiguin quallats.
- Decora amb cibulet, xips d'all fregits i serveix l'oli d'all de banda!
- GAUDEIX