Saltar al contenido
RECETAS KETO DULCES

Recepta brownie keto

(Versió Camil·la Kost)
INGREDIENTS (10 porcions)
▪️ 100 g de mantega ghee
▪️ 100 g de xocolata 75% cacau 🍫
▪️ 100 g de farina d'avellanes 🌰
▪️ 65 g de eritritol
▪️ 2 ous 🥚
▪️ 2 culleradetes d'essència de vainilla
.
👩‍🍳 PREPARACIÓ
1. Preescalfeu el forn a 180°C 🌡 .
2. Cuina les avellanes en una paella a foc mitjà 🔥 fins a daurar lleument. Cuida que no es cremin.
3. Retira amb un paper de cuina la closca (poden quedar parts de closca) i processa-les fins a triturar.
4. Col·loca la mantega i la xocolata en un bol apte per a microones, fon-les al microones d'intervals de 20 segons.
5. Afegeix el eritritol i l'essència de vainilla. Bat bé 🥣 fins a integrar.
6. Afegeix-hi els ous i la farina d'avellanes . Torna a batre fins a formar la pasta de brownies.
7. Aboca la barreja en un motlle per a forn petit cobert de paper mantega⁄ pergamí (jo vaig fer servir un motlle per a pa 🍞 ).
8. Forneja per 30 a 40 minuts ⏲ (depenent si t'agraden més o menys cuits). Deixa-ho refredar per 15 minuts abans de retirar del motlle i tallar-ho.
9. Gaudeix! 😋
.
💡 TIP: Per a una versió 2.0 col·loca espurnes de xocolata a la barreja o decora el brownie amb avellanes triturades 🤩 , abans de portar al forn!
Publicación anterior Siguiente publicación

Deja un comentario

Tenga en cuenta que los comentarios deben aprobarse antes de publicarse.

Welcome to our store
Welcome to our store
Welcome to our store