Recepta budín de llimona keto
(Versió Camil·la Kost)
INGREDIENTS
(16 porcions)
BUDÍN
250 g de formatge crema
9 ous
100 g de eritritol
1 culleradeta d'essència de vainilla
½ cullerada de pols per coure
1 cullerada de suc de llimona
1 culleradeta de closca de llimona, ratllada
GLASSEAT
1 rajolí de llimona
55 g de eritritol polvoritzat/en pols (o mig sobre de stevia + 30 g de formatge crema)
50 g de crema de llet/nata
.
PREPARACIÓ
1. Preescalfar el forn a 180°C .
2. En un bol gran, bat la mantega , el formatge crema, el eritritol i l'essència de vainilla. Vés afegint els ous, un per vegada, i batent.
3. Afegeix tots els ingredients secs: la farina de coco , la pols per coure. Remena bé fins a formar una pasta uniforme. Saboritza amb suc i closca de llimona, prova i corregeix el sabor i el dolç.
4. Aboca la barreja en un motlle per a pa , prèviament greixat amb mantega (o cobert amb paper mantega).
5. Porta al forn per 90 minuts , o fins que en ingressar un escuradents al centre, aquest surti sec.
6. Deixa refredar el budí per 10 minuts i desemmotlla.
7. Bat en un bol mitjà l'eritritol en pols, amb la crema de llet i la llimona. Aboca't per dalt del budí un cop fred.
8. Gaudeix!
.
TIP: Altres opcions de budín: espurnes de xocolata amarga, canyella, fruits vermells o marbre (col·loca cacau a la meitat de la barreja).