Recepta xoripen keto
( Versió Camil·la Kost)
INGREDIENTS
(6 porcions)
120 ml (½ tassa) d'aigua , tèbia
2 ous
2 clares d'ou (extra)
1 culleradeta de pols per coure
½ culleradeta de goma xantana
1 pessic de sal
.
PREPARACIÓ
1. Preescalfar el forn a 180°C .
2. En un bol gran, bat els ous i les dues clares.
3. Afegeix la resta dels ingredients: la farina d'ametlles , el psillium , la mantega , laigua, la pols per coure, la goma xantana i la sal. Barreja fins a formar una massa uniforme.
4. Dividiu la massa en 6 i creeu la forma de pa elongat amb cadascuna. Col·loca els pans en una safata per a forn cobert amb paper mantega/pergamí o estora de silicona.
5. Porta al forn per 35 minuts o fins que la massa estigui daurada.
6. Deixa el pa refredar per 10 minuts abans d'armar els xoripans .
7. Gaudeix!
.
TIP: Et va agradar la recepta? La massa també serveix com a pa de motlle , però seran uns 45 minuts de forn!