
Recepta Kachapuri keto
(Versió Camil·la Kost)
INGREDIENTS
(8 porcions)
MASSA







FARCIT



.
PREPARACIÓ
1. Preescalfar el forn a 200°C
.

2. En un bol gran apte per a microones, col·loca la farina d'ametlles , la mozzarella i el formatge crema. Escalfa al microones per 1 minut, barreja
i escalfa per 1 minut més. Barreja fins a combinar bé.

3. Afegeix-hi la pols per enfornar i l'ou. Torna a barrejar i pasta fins a formar una massa homogènia.
4. Barreja els dos formatges del farciment i reserva.
5. Dividiu la massa en 2 pastes. Col·loca un brioix entre dos paper mantega i estén amb un pal d'amassar en forma rodona (de pizza). Cobreix la massa amb la meitat del mix de formatges i plega dos costats enfrontats en forma de pot
. Uneix les puntes que es toquen. Repeteix.

6. Col·loca els pots en una safata per a forn coberta amb paper mantega/pergamí. Pinzella les vores del pot amb ou batut
per daurar la massa.

7. Porta al forn per 10 minuts
o fins que el formatge fongui. Retira del forn, trenca un ou al centre de cada pot i afegeix el quadradet de mantega
en un costat.


8. Porta novament al forn durant 5 minuts més o fins a cuinar l'ou. Decora amb julivert picat i gaudeix!
9. Gaudeix!

.

