receta grisines keto

Recepta grisins de formatge keto

INGREDIENTS: (16 porcions)

(Versió Camil·la Kost)

▪️ 100 g de  farina d'ametlles
▪️ 150 g de formatge parmesà 🧀 , en fils
▪️ 2 culleradetes de psillium en pols
▪️ 1 ou 🥚
▪️ 3 cullerades d'oli d'oliva
▪️ 20 g de llavors de sèsam
👩‍🍳 PREPARACIÓ
1. Preescalfar el forn a 180°C 🌡 .
2. En un bol gran apte per a microones, barreja el formatge parmesà, la farina d'ametlles i el psillium . Escalfa per 30 segons al microones (no cal fondre) i pasta bé amb les mans 🙌 .
3. Afegeix-hi l'ou i l'oli d'oliva. Amassa bé fins a integrar. La massa no ha de quedar enganxosa, si queda enganxosa afegeix una mica més de psillium .
4. Estira la massa sobre una taula i talla-la a tires finites. Com més finits els grisos, més crocants seran 🤩 . Pots donar forma o deixar-los rectangulars. Si es trenquen, només heu de tornar a unir.
5. Col·loca les llavors de sèsam sobre un plat de platja  🍽 i passa els grisos. Porta els grisos a una safata apta per a forn coberta amb paper mantega⁄ pergamí o estora de silicona.
6. Porta al forn per 20 minuts ⏲ o fins a daurar la massa.
7. Deixa-ho refredar 5 minuts abans de servir.
8. Gaudeix! 😋
.
💡 TIP: Com acompanyar amb una crema de ciboulette? Barreja formatge crema, ciboulette⁄ cibulet picada fina i un rajolí d'oli d'oliva! ❤️
Tornar al bloc

Deixa un comentari

Tingueu en compte que els comentaris s'han d'aprovar abans que es publiquin.