
Recepta grisins de formatge keto
INGREDIENTS: (16 porcions)
(Versió Camil·la Kost)







1. Preescalfar el forn a 180°C
.

2. En un bol gran apte per a microones, barreja el formatge parmesà, la farina d'ametlles i el psillium . Escalfa per 30 segons al microones (no cal fondre) i pasta bé amb les mans
.

3. Afegeix-hi l'ou i l'oli d'oliva. Amassa bé fins a integrar. La massa no ha de quedar enganxosa, si queda enganxosa afegeix una mica més de psillium .
4. Estira la massa sobre una taula i talla-la a tires finites. Com més finits els grisos, més crocants seran
. Pots donar forma o deixar-los rectangulars. Si es trenquen, només heu de tornar a unir.

5. Col·loca les llavors de sèsam sobre un plat de platja
i passa els grisos. Porta els grisos a una safata apta per a forn coberta amb paper mantega⁄ pergamí o estora de silicona.

6. Porta al forn per 20 minuts
o fins a daurar la massa.

7. Deixa-ho refredar 5 minuts abans de servir.
8. Gaudeix!

.

