INGREDIENTS (12 porcions)

1 ou

30 g de festucs, sencers sense closca

30 g de nous pecanes, picades

1 culleradeta de pols per coure

1 culleradeta d'essència d'ametlla

1 pessic de sal
.

PREPARACIÓ
1. Preescalfar el forn a 180°C

.
2. En un bol gran, barreja

els ingredients secs: la
farina d'ametlles , l'
eritritol , la pols per enfornar, els festucs, les nous i la sal.
3. En un bol petit, bateu lleugerament l'ou amb l'extracte d'ametlles. Incorpora els ingredients humits als secs i barreja-ho bé fins a formar una massa fàcil de manejar.
4. En una safata coberta amb paper mantega o estora de silicona, modela la massa de forma allargada i arrodonida (com si fos un pionono atropellat).
5. Porta al forn per 30 minuts

o fins que estigui lleugerament daurat. Retira-ho i deixa-ho refredar (prop de 15 minuts).
6. Vés tallant la massa, formant els biscotti i ubicant-los a la safata per a forn.
7. Porta novament al forn

per 15 minuts o fins a quedar crocants.
8. Gaudeix!
.

TIP: Fondre xocolata amarga

(més que 70%) i submergeix la meitat del biscotti a la xocolata, empolvora amb nous i festucs triturats per donar-li un toc final

.