Biscotti Keto (Versió Camil·la Kost)
INGREDIENTS (12 porcions)










.

1. Preescalfar el forn a 180°C
.

2. En un bol gran, barreja
els ingredients secs: la farina d'ametlles , l' eritritol , la pols per enfornar, els festucs, les nous i la sal.

3. En un bol petit, bateu lleugerament l'ou amb l'extracte d'ametlles. Incorpora els ingredients humits als secs i barreja-ho bé fins a formar una massa fàcil de manejar.
4. En una safata coberta amb paper mantega o estora de silicona, modela la massa de forma allargada i arrodonida (com si fos un pionono atropellat).
5. Porta al forn per 30 minuts
o fins que estigui lleugerament daurat. Retira-ho i deixa-ho refredar (prop de 15 minuts).

6. Vés tallant la massa, formant els biscotti i ubicant-los a la safata per a forn.
7. Porta novament al forn
per 15 minuts o fins a quedar crocants.

8. Gaudeix!

.


