2. Prepara un motlle de 21cmx21cm cobert amb paper llard/pergamí i ruixat amb oli d'oliva.
3. En un bol gran apte per a microones, barreja la mozzarella amb el formatge crema. Escalfa al microones en intervals de 30 segons fins fondre el formatge (prop d'1 minut i mig).
4. Barreja els formatges fins a combinar i afegeix la farina d'ametlles , la pols per enfornar i l'ou. Barreja i pasta fins a formar una massa uniforme.
5. Unta les teves mans amb oli d'oliva i porta la massa al motlle. Estén la massa amb les mans i fes clotets sobre la massa amb els rovells dels teus dits. Decora amb el romaní i la sal gruixuda. Ruixa la massa amb més oli d'oliva.
6. Porta al forn per 15 minuts o fins a daurar la superfície. Deixa refredar per 15 minuts més. Talla la massa a 9 quadradets.
7. Gaudeix!
.
TIP: Amb què acompanyar? Amb més oli d'oliva saboritzada amb romaní !
Tengo Diabetes tipo 1 y no tomada hidratos para controlar la glucemia. Ahora con esta dieta vuelvo a disfrutar de arroz, pasta, bollería sin que afecte a mi glucemia. Sólo controlo la ingesta de grasa/proteína. Aún no lo creo. Todo me sabe a gloria. Gracias mil!!!
Lo pedí y al día siguiente en casa. Rapidez es poco. Me encanta la pasta konjac porque es menos "babosa y chiclosa" que otras marcas. Los croasanes también están muy buenos.
Me encanta la calidad de los productos, y el cuidado de ponen en la atención de los clientes. Rapidez en el envío, eficacia, buen embalaje.... Muy contenta con el servicio prestado.