Focaccia Keto (Versió Camil·la Kost)
INGREDIENTS (9 porcions)
PA
170 g de farina d'ametlles
200 g de formatge mozzarella , en fils
30 g de formatge crema
1 cullerada de pols per coure
1 ou
COBERTURA
1 cullerada de fulles de romaní, picades
1 pessic de sal gruixuda
Oli d'oliva a gust
.
PREPARACIÓ
1. Preescalfar el forn a 180°C .
2. Prepara un motlle de 21cmx21cm cobert amb paper llard/pergamí i ruixat amb oli d'oliva.
3. En un bol gran apte per a microones, barreja la mozzarella amb el formatge crema. Escalfa al microones en intervals de 30 segons fins fondre el formatge (prop d'1 minut i mig).
4. Barreja els formatges fins a combinar i afegeix la farina d'ametlles , la pols per enfornar i l'ou. Barreja i pasta fins a formar una massa uniforme.
5. Unta les teves mans amb oli d'oliva i porta la massa al motlle. Estén la massa amb les mans i fes clotets sobre la massa amb els rovells dels teus dits. Decora amb el romaní i la sal gruixuda. Ruixa la massa amb més oli d'oliva.
6. Porta al forn per 15 minuts o fins a daurar la superfície. Deixa refredar per 15 minuts més. Talla la massa a 9 quadradets.
7. Gaudeix!
.
TIP: Amb què acompanyar? Amb més oli d'oliva saboritzada amb romaní !
.