Galeta cracker de formatge Keto (Versió Camil·la Kost)
INGREDIENTS (8 porcions)
120 g de farina d'ametlles
100 g de mozzarella , en fils
100 g de formatge parmesà, en fils
30 g de formatge crema
1 ou
1 pessic de sal
1 cullerada de romaní
.
PREPARACIÓ
1. Preescalfar el forn a 200°C .
2. En un bol apte per a microones, combina la farina d'ametlles , la mozzarella, el parmesà i el formatge crema. Escalfa al microones per 1 minut i barreja. El formatge ha d'estar parcialment fos.
3. Afegeix-hi l'ou, la sal i el romaní. Barreja i pasta fins a combinar bé i formar una massa. Si la massa està molt enganxosa, afegeix-hi una mica més de farina d'ametlles o farina de coco.
4. Col·loca la massa entre dos paper mantega i estén la massa amb un pal d'amassar (o amb les mans !). Retira el paper de sobre, torna a cobrir, volteja i retira el paper que hi havia a sota.
5. Porta la massa a una safata apta per a forn coberta amb paper mantega⁄ pergamí o estora de silicona i talla en quadradets.
6. Empolvora una mica de parmesà ratllat (opcional) i porta al forn per 20 minuts o fins i tot daurar.
7. Deixa-ho refredar per 10 minuts abans de servir.
8. Gaudeix!
.
TIP: Si vols que les galetes es daurin per igual d'ambdós costats, gira-les als 10 minuts de forn .