Khachapuri KETO (Versió Camil·la Kost)

DESCARREGA LA RECEPTA
INGREDIENTS (8 porcions)
MASSA
▪️ 75 g de farina d'ametlles
▪️ 125 g de mozzarella 🧀 , en fils
▪️ 30 g de formatge crema
▪️ 1 ou 🥚
▪️ 1 culleradeta de pols per coure
▪️ 1 ou batut per pinzellar la massa
FARCIT
▪️ 150 g de mozzarella, en fils
▪️ 150 g de formatge feta, trossejat en galledes petites
▪️ 2 ous
▪️ 30 g de mantega 🧈 , tallada en dos quadrats mitjans
.
👩‍🍳 PREPARACIÓ
1. Preescalfar el forn a 200°C 🌡 .
2. En un bol gran apte per a microones, col·loca la farina d'ametlles , la mozzarella i el formatge crema. Escalfa al microones per 1 minut, barreja 🥣 i escalfa per 1 minut més. Barreja fins a combinar bé.
3. Afegeix-hi la pols per enfornar i l'ou. Torna a barrejar i pasta fins a formar una massa homogènia.
4. Barreja els dos formatges del farciment i reserva.
5. Dividiu la massa en 2 pastes. Col·loca un brioix entre dos paper mantega i estén amb un pal d'amassar en forma rodona (de pizza). Cobreix la massa amb la meitat del mix de formatges i plega dos costats enfrontats en forma de pot 🛶 . Uneix les puntes que es toquen. Repeteix.
6. Col·loca els pots en una safata per a forn coberta amb paper mantega/pergamí. Pinzella les vores del pot amb ou batut 🥚 per daurar la massa.
7. Porta al forn per 10 minuts ⏲ o fins que el formatge fongui. Retira del forn, trenca un ou al centre de cada pot i afegeix el quadradet de mantega 🧈 en un costat.
8. Porta novament al forn durant 5 minuts més o fins a cuinar l'ou. Decora amb julivert picat i gaudeix!
9. Gaudeix! 😋
.
💡 TIP: Aquesta és la forma clàssica d'omplir el Khachapuri, però diverteix-te i prepara'ls amb el teu farcit keto favorit 🤩 .
DESCARREGA LA RECEPTA