2. En un bol gran apte per a microones, col·loca la farina d'ametlles , la mozzarella i el formatge crema. Escalfa al microones per 1 minut, barreja i escalfa per 1 minut més. Barreja fins a combinar bé.
3. Afegeix-hi la pols per enfornar i l'ou. Torna a barrejar i pasta fins a formar una massa homogènia.
4. Barreja els dos formatges del farciment i reserva.
5. Dividiu la massa en 2 pastes. Col·loca un brioix entre dos paper mantega i estén amb un pal d'amassar en forma rodona (de pizza). Cobreix la massa amb la meitat del mix de formatges i plega dos costats enfrontats en forma de pot . Uneix les puntes que es toquen. Repeteix.
6. Col·loca els pots en una safata per a forn coberta amb paper mantega/pergamí. Pinzella les vores del pot amb ou batut per daurar la massa.
7. Porta al forn per 10 minuts o fins que el formatge fongui. Retira del forn, trenca un ou al centre de cada pot i afegeix el quadradet de mantega en un costat.
8. Porta novament al forn durant 5 minuts més o fins a cuinar l'ou. Decora amb julivert picat i gaudeix!
9. Gaudeix!
.
TIP: Aquesta és la forma clàssica d'omplir el Khachapuri, però diverteix-te i prepara'ls amb el teu farcit keto favorit .
Tengo Diabetes tipo 1 y no tomada hidratos para controlar la glucemia. Ahora con esta dieta vuelvo a disfrutar de arroz, pasta, bollería sin que afecte a mi glucemia. Sólo controlo la ingesta de grasa/proteína. Aún no lo creo. Todo me sabe a gloria. Gracias mil!!!
Lo pedí y al día siguiente en casa. Rapidez es poco. Me encanta la pasta konjac porque es menos "babosa y chiclosa" que otras marcas. Los croasanes también están muy buenos.
Me encanta la calidad de los productos, y el cuidado de ponen en la atención de los clientes. Rapidez en el envío, eficacia, buen embalaje.... Muy contenta con el servicio prestado.